AKTUELNO

Direktor Pink Media Group Željko Mitrović oglasio se juče na svom Instagram profilu, gde je svoje pratioce obavestio da je sleteo u Beograd, kako bi mogao da podnese tužbe protiv jutjubera Bake Praseta. On je doneo kofer pun krivičnih prijava i dokaza koje će podneti protiv Bogdana Ilića.

Novinar Marko Đedović istakao je da je Bogdan Ilić, u svojim oglašavanjima na društvenim mrežama i sam priznao da je imao odnos sa devojčicom od 14 godina, i ne samo to, već brojna krivična dela za koja može da se tereti.

Đedović je dodao da su, po rečima Kikine majke, Bakini ''sledbenici'', dolazili pod prozor stana nesrećne devojke, i postavljali joj pitanje "Kada ćeš se ubiti?".

- Uništen je život jedne devojke, i ne samo jedne devojke, već cele porodice - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Đedović otkrio, on je u stalnom kontaktu sa majkom Kristine Kike Đukić, i žena će, povučena ličnim primerom, ali i mnogima koji su se do sada dešavali, osnovati nevladinu organizaciju koja će se baviti internet nasiljem.

- Nije to da baš roditelji ne znaju koliko neko novca zarađuje. Ilićev otac je sve znao, samo nije reagovao. Taj čovek sutra treba da obuče odoru, a videli smo kako komentariše neke klipove sa njim - priča Đedović.

Đedović je potom otkrio da je Anja Bla, odnosno, devojka Bake Praseta sa njim na samom početku veze potpisala ugovor, u slučaju da ona poželi da raskine sa njim.

Video: TV Pink Printscreen

- Vaginalni reket! On je bio njen poslodavac, i naplaćivao usluge od nje! - rekao je Đedović potom.

Đedović je potom, predstavio i iznos Bakinih primanja, koji je basnoslovno veliki u odnosu na porez koji je prijavio.

Ovo je grafikon od 14. oktobra do 10. marta - priča Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Irena Popović, psihijatar iz bolnice Laza Lazarević istakla je da način, na koji se Baka Prase oglašava na internetu nije prihvatiljv, odnosno, da je štetan za mlade ljude koji su njegova najčešća publika, odnosno pratioci.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi smo mi imali uzore kada smo bili mali, ali su naši uzori bili drugačiji. To su bili pevači, glumci... Ali nismo znali sve o njima, a ovo sada je drugačije. Njima su uzori jutjuberi, koji komuniciraju psovkama. Deci su uzori ljudi koji imaju dosta prostora, prijemčivi su, i imaju utisak da znaju sve o njihovim životima - navelaje Popović.

On govori o temama, koje za decu bivaju ograničavajuća, dodala je.

Novinar Saša Milovanović iz "Srpskog telegrafa" objašnjava da su brojna deca i dan danas izložena raznim oblicima nasilja, i zato treba preventivno reagovati.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bogdan Ilić je na Kristini Kiki vršio sve oblike nasilja. Komentarisanje slika, govorenja o njoj, psovanja, vređanja... Zamislite kako je njoj bilo? Način na koji Prase danas priča o toj devojci je strašan, on ne oseća nikakvu odgovornost. On je kada je nastradala, nastavio da broji preglede na njenom grobu - kaže Milovanović.

Indikatori za psihijatre i psihologe su, kaže Milovanović, njegovi stavovi prema se*sualnim odnosima, njegovoj devojci, i načinu na kom govori o svemu tome.

Ekspret za bezbednost Gordana Mišev istakla je da ponašanje Bake Praseta nije normalno, i da treba da se obrati klinici.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ko je ovoj deci idol? On može da vas vređa, i to je normalno? On je dečko koji je došao do velikih para, gde ga je slava udarila u glavu. Postaje manipulativan, bezobrazan i neodgovoran - kaže Mišev.

Njegovi roditelji rade po ceo dan, i deca su prepuštena sebi. Tako se ulazi u kriminal, rekla je Mišev.

Autor: