AKTUELNO

U Srbiji u sredu ujutru je moguća slaba kiša na severu Srbije, a tokom dana u većini krajeva promenljivo oblačno uz sunčane intervale i suvo. Više oblaka biće na severu Srbije, a nešto više sunčanih sati na jugu. Krajem dana je moguća slaba kiša na severu i jugozapadu Srbije. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 18°C na severu Vojvodine do 26°C na jugu Srbije. Uveče je moguća slaba kiša na severu i jugozapadu. Temperatura u 22h od 14°C do 17°C.

Beograd: U sredu ujutru slaba kiša, a sredinom dana i popodne suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru severozapadni, a zatim južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna oko 20°C. Uveče je moguća slaba kiša.Temperatura u 22h 17°C.

Niš: U sredu suvo, toplije i umereno oblačno uz sunčane periode. Vetar slab, ujutru severozapadni, a zatim slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 25°C. Uveče suvo vreme. Temperatura u 22h 16°C.

Užički region: U sredu promenljivo oblačno uz sunčane intervale, mada nije isključena pojava kratkotrajne kiše. Vetar slab, ujutru severni, a zatim južni i istočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 21°C do 23°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom i najviše do 17°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U sredu ujutru slaba kiša, a sredinom dana i popodne promenljivo oblačno uz sunčane intervale. Krajem dana je ponovo moguća slaba kiša. Vetar slab, ujutru promenljiv, a zatim južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 10°C do 12°C, a maksimalna od 18°C na severu do 20°C na jugu Vojvodine. Uveče je moguća slaba kiša. Temperatura u 22h od 14°C do 17°C.

Foto: Pixabay.com

Novi Sad: U sredu ujutru slaba kiša, a sredinom dana i popodne suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, ujutru promenljiv, a zatim južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 19°C. Uveče je moguća slaba kiša.Temperatura u 22h 16°C.

Subotica: U sredu ujutru slaba kiša, a sredinom dana i popodne suvo i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna 18°C. Uveče je moguća slaba kiša. Temperatura u 22h 15°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka uz manju šansu za kratkotrajnu kišu. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a popodne umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 15°C, a maksimalna od 22°C do 26°C. Uveče suvo u većini predela. Temperatura u 22h od 14°C do 20°C.

U petak još toplije sa sunčanim periodima uz moguću kratkotrajnu kišu na severu Vojvodine, a u ostalim krajevima suvo. U subotu naoblačenje sa kišom u većini krajeva, a u nedelju zahlađenje sa još jednom prolaznom kišom.