AKTUELNO

Minimalna temperatura od 1°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče suvo i hladno.

U Srbiji danas jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u subotu. Malo više oblaka biće na jugozapadu i istoku Srbije. Vetar slab istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i Podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 5°C do 10°C.

Beograd: Danas pretežno sunčano i toplije nego u subotu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 10°C.

Niš: Pretežno sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 15°C.

Užički region: U nedelju jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana duži sunčani periodi sa malo oblaka i toplije nego u subotu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani periodi i najviše oko 8°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: Jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 14°C do 15°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 7°C do 10°C.

Novi Sad: Ujutru moguća magla, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.

Subotica: Ujutru moguća magla, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Vreme narednih dana: U ponedeljak ujutru ponegde magla. Tokom dana suvo uz umerenu oblačnost na zapadu i severu sa sunčanim intervalima, a na istoku, jugu i u većini centralnih predela sunčano uz manji porast dnevne temperature u odnosu na nedelju. Vetar slab istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i Podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale.

Minimalna temperatura od 0°C do 7°C, a maksimalna od 14°C do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 6°C do 10°C.

U utorak naoblačenje na zapadu i jugozapadu Srbije uz moguću ređu pojavu kiše na tom području. U ostalim krajevima suvo. Od sredine sedmice više oblaka i u ostalim krajevima uz povremenu kišu, a temperatura će imati tendenciju postepenog pada od četvrtka.

Autor: