AKTUELNO

Glodari u vitrinama pekara i prodavnica nisu retkost.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je, u najmanju ruku, zgrozio sve one koji su barem jednom posetilu jednu poznatu beogradsku pekaru u kojoj je snimak i nastao, a na kom je usnimljen miš dok jede hranu u izlogu!

Miš je "uhvaćen", kako se vidi na objavi Instagram profila "Moj Beograd", dok jede hranu u odeljku u kom su izloženi slatkiši, a na meniju mu je bila lešnik kugla koju je vrlo spretno grickao, pa ubrzo nestao među šampitama.

Tačna lokacija pekare na kojoj je video snimak nastao nije poznata, u komentarima ispod objave korisnici naslućuju da je u pitanju lokal na Terazijama, a gde su, kažu, i ranije viđali ovakve ili slične pojave, dok pojedini to negiraju i navode da se uopšte i ne radi o Beogradu.

Video: TikTok.com/milos_obr9

Nisu izostali ni mnogobrojni negativni komentari ljutitih korisnika koji su imali priliku da jedu u pekari sa snimka, ili su njihovi stalni gosti, a koji nisu mogli da veruju šta vide, dok su, sa druge strane, pojedini istakli kako je ovo jedna sasvim normalna pojava kada su pekare u pitanju, i nešto na šta ne može da se utiče.

Autor: