AKTUELNO

Pre dva dana je na poligonu u Nikincima održana vojna vežba pripadnika Vojske Srbije, u prisustvu predsednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Aleksandra Vučića, gde je i PR-DC imao priliku da pokaže kakvom opremom raspolaže.

Podsetimo, vežbi je prisustvovao i ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević i načelnik Generalštaba vojske Srbije general Milan Mojsilović.

Foto: Instagram.com/milosvucevic_odbrana

Novo oruđe vojske Srbije su bespilotne letelice sa ubojnim sredstvima, uključujući i PR-DC dron koji je za manje od 30 sekundi, sa visine veće od 300 metara, pogodio sa devet mina metu tačno u centar. Na vežbi je prikazana najmodernija oprema, kao i najmoderniji dronovi sa naoružanjem i nepogrešivim navođenjem. U Nikincima su prikazni i PR-DC dronovi.

Automatska puška koja ima savršen stabilizator. On u hiljaditom delu sekunda izračuna sve parametre - Objašnjavao je direktor i vlasnik Pink Media Gruop Željko Mitrović predsedniku Srbije kako dronovi funkcionišu.

Foto: Instagram.com/milosvucevic_odbrana

Tom prilikom, vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović je na svom Instagram profilu podelio video, nastao upravo tokom vojne vežbe u Nikincima.

Kako je tvorac i osnivač PR-DC istakao, ovo je tek početak i zagrevanje!

Autor: