AKTUELNO

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 119 intervencija.

U Beogradu je noćas došlo do četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo težih povreda, rekla je jutros portportparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi na Ibarskoj magistrali kod Metroa lakše su povređeni muškarac starosti oko 63 godine i žena starosti oko 27 godina. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Kod isključenja za Sajam u 20.05 Na Gazeli došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su lakše povređene dve muške osobe starosti oko 20 godina. Oni su zbrinuti na licu mesta, a dat im je uput za dalje lečenje.

Muškarac starosti oko 23 godine takođe je zadobio lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi na novom novosadskom auto-putu u 20.34, a u 04. 36 u ulici Mihaila Bulgakova lakše je povređen momak starosti oko 19 godina koji je potom prevezen u Urgentni centar.

Od hroničnih bolesnika u toku noći su se za pomoć najviše javljali astmatičari.

Macura je navela da je juče u toku dana zabeleženo 119 intervencija Hitne pomoći od kojih 30 na javnom mestu uz dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo teških povreda.

Ona je istakla da je pored toga u Kumodražu došlo do tuče u kojoj je teške povrede zadobio 30-godišnji muškarac kao i da je Hitna pomoć konstatovala jednu povredu na radu tokom jučerašnjeg dana.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'