AKTUELNO

U grupi za izdavanje stanova pojavio se najnoviji oglas koji je razljutio mnoge članove. Naime, kako se navodi, za sobu u kući u Zemunu traže 150 evra.

- Izdajem sobu, useljiva je od 01.02.2023. Soba ima izlazak na veliku terasu. U drugoj sobi su dve sestre studentkinje. U stanu su kupatilo i kuhinja zajednički za obe sobe. Grejanje na TA peć, poseduje kablovsku i internet. Lokacija je Zemun - Novi grad - piše u oglasu.

Zanimljivo, kirijom od 150 evra, nisu obuhvaćeni i računi, pa su mnogi na društvenim mrežama napisali u odgovoru da je cena za ove uslove previsoka, a onda dodali i da ceo stan plaćaju 300 evra.

- Soba 150 evra, ja stan od 55 metara kvadratnih plaćam 300 evra - napisao je jedan od članova na šta mu je oglašivač odgovorio da svakako njegov stan vredi 300 evra - jedan je od komentara, a onda je krenula i rasprava sa stanodavcem:

- Ceo stan ima 60 metara kvadratnih, sastoji se iz dve sobe, kuhinje, kupatila, prvo su živele dve devojke, i plaćale su po 150 evra, ja sam ceo stan izdao njima za 300 evra, kako nije isto? - upitao je oglašivač!?

Svi koji su pogledali oglas primetili su kako soba ima stariji ormar, sto i vrata. To je pokrenulo novu diskusiju.

- Ja ne razumem iskreno da neko ko rentira sobu za 150 evra ne može da uloži toliko da ista bude sređena, jednom u tri godine. Izgubili bi čitavih 7 posto zarade da ovo sve kupujete i radite svake tri godine, a da ne pričam da se vrata ne menjaju na 3 godine, a vala ni ormari - ukazao je jedan od članova.

- Soba je pristojna, ima nov krevet, nov tv, pvc prozore, roletne, veliku terasu od 10 kvadrata, ali svako ima svoje mišljenje - odgovorio je autor oglasa koji nije spustio cenu.

#Zemun