AKTUELNO

Povodom 15. maja - Međunarodnog dana porodice, proteklog vikenda u Beogradu je trebalo da se održi velika manifestacija "Beogradski dani porodice", koju smo zbog tragičnih dešavanja u Srbiji odložili za 17. i 18. jun, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Šapić je istakao da je porodica nukleus svega i da od porodice sve kreće, te da, kako je rekao, na porodicu nikada ne smemo da zaboravimo i moramo da je čuvamo i negujemo.

"Zbog toga će 'Beogradski dani porodice' biti najznačajnija manifestacija koja će se dogoditi u ovoj godini u našem gradu i koju smo proglasili manifestacijom od posebnog značaja za naš grad. Pozivam sve ljude da 17. i 18. juna izađu na beogradske ulice, koje ćemo namenski tog vikenda zatvoriti, gde ćemo organizovati pregršt kulturnog, sportskog, zabavnog i svakog drugog sadržaja. Daćemo priliku Beograđanima da u što većem broju dođu sa svojim porodicama, sa svojom decom i najbližima, da provedu lepo, korisno i zabavno vreme sa svojim sugrađanima, te da svi zajedno pokažemo da su porodične vrednosti ono čega se nikada srpsko društvo, naš narod i svi naši građani neće odreći", poručio je Šapić.

#Beogradski dani porodice

#Dan porodice