AKTUELNO

Pet osoba lakše je povređeno noćas u tri saobraćajne nezgoda u Beogradu a Hitna pomoć je u glavnom gradu imala 103 intervencije od čega 12 na javnom mestu.

Kako je jutros izjavila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, ekipa hitne pomoći je u 21.00 dobila poziv na intervenciju usled saobraćajne nezgode koja se dogodila pred mostom na Adi iz pravca Miloševog Konaka u kojoj je, navodno, povređen 45-godišnji muškarac, međutim, na licu mesta nije zatekla nikoga.

U 21.41 zabeležen je drugi udes na raskrsnici Goce Delčeva i Pariske komune u kojem su povređene dve ženske osobe starosti od oko 64 godine i 29 godina. One su pregledane na licu mesta, dobile upute i nisu dalje vožene.

Na putu za Crvenku bb kod crkve u saobraćajnoj nezgodi su povređeni muškarac i devojka starosti oko 31 i 25 godina. Oni su zbrinuti na licu mesta, dobili su upute i nisu voženi dalje.

Od hroničnih bolesnika tokom noći su se najviše javljali astmatičari i osobe sa bolovima u grudima.

Juče u toku dana Hitna pomoć je intervenisala 128 puta od kojih 33 na javnom mestu, a zabeleženo je pet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teških povreda, rekla je Macura i zaključila da je protekla noć bila "sasvim obična".

#Beograd

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Noć

'