AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U Jutarnjem programu Pink televizije kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića saznaćete detalje međunarodnog naloga za hapšenje koje je obelodanio Haški tribunal. Ekskluzivno ovog jutra o tome će govoriti upravo lica sa poternice: Vjerica Radeta, Jovo Ostojić i Petar Jojić, članovi Srpske radikalne stranke.

U temi ovog jutra saznaćete ima li Italija pravni osnov da od srpskih vlasti traži osam slika Ticijana, Tintoreta i Karpača iz Narodnog muzeja.

Može li budžet za narednu godinu istovremeno da bude razvojan i štedljiv, objasniće Radojko Nikolić, ekonomski analitičar  koji će ujedno komentarisati i dnevne teme iz zemlje i sveta koje su objavili domaći mediji.

Koje su novine u lečenju SIDE, tema je za gosta lekara.

Kroz kakvu je torturu prošao radnik jedne beogradske perionice čiju su otmicu režirale bivše gazdarice, otkriće upravo žrtva Ratko Radović.

Kakav je put do svetskih modnih pista i kako se postaje najbolja manekenka, otkriće nam Marina Đurašinović koja je ovu titulu osvojila u Lisabonu.

Milan Đurđević, frontmen grupe “Neverne bebe”, govoriće o aktuelnom Akustičarskom festivalu mladih, dok će glumica Dobrila Stojnić najaviti 50-o izvođenje predstave “Zli dusi” u Narodnom pozorištu.

J. Stanković

#Jovana Joksimović

#Jutarnji program

#Srđan Predojević

#Televizija Pink

'