AKTUELNO

Evo gde će sve putnici moći da idu.

Preduzeće "Srbija Voz" a.d. saopštilo je danas da će od nedelje 11. decembra početi primena novog reda vožnje. Putnici iz Srbije će direktnim vozovima moći da putuju u Austriju, Mađarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Grčku, Makedoniju, Crnu Goru.

Zbog radova na barskoj pruzi, vozovi za Crnu Goru saobraćaće po izmenjenoj organizaciji saobraćaja, a putnici će blagovremeno biti informisani o svim izmenama. Vozovi za Grčku neće saobraćati, do završetka građevinskih radova na pruzi Niš - Preševo.

Putnici u unutrašnjem saobraćaju sa polascima iz Beograda, Novog Sada, Vršca, Zrenjanina, Rume, Subotice, Sombora, Lapova, Požarevca, Niša, Zaječara, Kraljeva, voziće se novim, dizelmotornim garniturama "Metrovagonmaš" i elektromotornim garniturama "Štadler" po najpovoljnijim cenama, ističe se u saopštenju.

Iz "Srbija Voza" a.d. podsećaju i da korisnicima svojih usluga obezbeđuju popuste, povlastice i posebne ponude. Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na stranici tog preduzeća na fejsbuk profilu. Takođe, zaintersovani mogu pozvati i kol-centar preduzeća na broj 011 360-2899.

S.A.

#Put

#Putovanja

#Red vožnje

#Saobraćaj

#Voz

'