AKTUELNO

Informišite se na vreme.

Zbog radova na kontaktnoj mreži u Makenzijevoj ulici, na delu od Mutapove do Kneginje Zorke, od subote u 1.00 do ponedeljka u 3.30 menja se režim rada linija JGP na sledeći način:

* ukidaju se trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29;

* uspostavlja se trolejbuska linija 22L na relaciji: Studentski trg – Trg Slavija;

* uspostavljaju se autobuske linije:

21A na relaciji Trg Slavija – Učiteljsko naselje,

22A na relaciji Trg Slavija – Kruševačka,

29A na relaciji Trg Slavija – Medaković.

* Trasa linija 21A, 22A i 29A: u smeru ka Crvenom krstu: Trg Slavija – Beogradska – Njegoševa – Maksima Gorkog – Cara Nikolaja 2 i dalje redovnim trasama; u smeru ka Trgu Slavija: Cara Nikolaja 2 - Maksima Gorkog – kružni tok - Krunska - Beogradska – Trg Slavija.

* Vozila sa linije 24 saobraćaće: u smeru ka Neimaru: Njegoševa – Maksima Gorkog – Cara Nikolaja 2 - Čuburska i dalje redovnom trasom; u smeru ka Dorćolu: Petra Kočića – Šumatovačka – Maksima Gorkog – Krunska – Baba Višnjina – Njegoševa i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije 24 nosiće oznaku 24L.

* Vozila sa linije 83 saobraćaće na skraćenoj trasi: Zemun /Bačka/ – Trg Slavija i nosiće oznaku 83L.

* Privremeno se ukidaju stajališta za sve linije: „Mačvanska“ u smeru ka Crvenom krstu, „Novopazarska“ u smeru ka Trgu Slavija i „Katanićeva“ u oba smera.

* Privremeno se uspostavljaju stajališta: u Beogradskoj ulici u visini pošte u smeru ka periferiji i prekoputa pošte u smeru ka Trgu Slavija; u Krunskoj ulici u visini parka Vojvode Bojovića: za linije: 21A, 22A, 24 i 29A u smeru ka Trgu Slavija.

* Vozila sa noćne linije 29N, na izmenjenom delu trase, saobraćaće kao vozila sa dnevne linije 29A.

Zbog radova na tramvajskom koloseku u Bulevaru kralja Aleksandra, u zoni raskrsnice sa Ulicom Katarine Milovuk, od subote u 1.00 do ponedeljka 21. maja u 3.30, menja se režim rada tramvajskih linija JGP na sledeći način:

* tramvaji sa linije 5 saobraćaće na relaciji Kalemegdan /Donji grad/ – Vukov spomenik – Tašmajdan, sa oznakom 5L;

* tramvajska linija 6 se ukida;

* tramvaji sa linije 7 saobraćaće na relaciji Blok 45 – Vukov spomenik - Omladinski stadion, sa oznakom 7L;

* tramvaji sa linije 14 saobraćaće na relaciji Banjica - Vukov spomenik - Omladinski stadion, sa oznakom 14L;

* uspostavlja se autobuska linija 6A na relaciji Vukov spomenik – Ustanička. Trasa linije: Vukov spomenik - Bulevar kralja Aleksandra - terminus Ustanička;

* privremeno se ukida stajalište „Vukov spomenik /Bulevar kralja Aleksandra/“ u oba smera za tramvajske linije 5, 6, 7 i 14.

#Autobus

#GSP

#Tramvaj

'