AKTUELNO

Vašar će trajati do 30. decembra.

Višeminutnim svečanim vatrometom večeras je na Beogradskom sajmu obeležen početak novogodišnjeg vašara odnosno ''Beogradski novogodišnji festival'' koji će trajati do 30. decembra.

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da će ovogodišnju manifestaciju pratiti brojni programi za decu.

- Zahvaljujući Leontini, Dečijem kulturnom centru i Beogradskom sajmu, drugu godinu za redom imamo ovde program koji će trajati svakodnevno do 30. decembra. Imaćemo predstave za decu svaki dan, a grad je organzovao i besplatan javni prevoz za decu do sajma iz centra grada - naglasio je Vesić.

Takođe, kako je naveo, sva deca iz beogradskih obdaništa će imati besplatan prevoz do sajma kako bi mogla da se zabeve. -Potrudili smo se da ovo bude jedan od naših boljih novogodišnjih programa kojih imamo 86 i koji traju do 15. februara, a među kojima su trg bajki i brojna klizališta - napomenuo je gradski menadžer.

Leontina Vukomanović je rekla da će programi za decu biti organizovani svakodnevno od 11 sati. - Deca iz obdaništa gledaće predstave, od 16 sati će biti mini koncerti, a od 18 sati biće organizovani muzičko-scenski spektakli, mešoviti programi gde će se na sceni deca družiti sa Minjom Subotom, Bodom Ninkovićem, Lazarom Dubovcem i puno deda mrazova - rekla je Vukomanović.

J. Stanković

#Beograd

#Nova godina

#sajam

'