AKTUELNO

Ne propustite Žikinu šarenicu - vašu dobru naviku!

Ove nedelje uživamo u najboljoj zabavi, vrhunskoj muzici i zanimljivim gostima koji nam sa vrha Avale ulepšavaju jutro. "Žikina šarenica" ugostila je mnoge umetnike, muzičare, sportiste, predstavnike organizacija i goste iz ostalih sfera.

Pevali su nam Aleksandra Kovač, Čeda Marković, Amadeus bend, Bane Tomašević, Ivana Jordan, Neverne bebe. Sa direktorom TO Beograd Miodragom Popovićem pričali smo o pripremi letnje sezone u glavnom gradu.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Direktor beogradske filharmonije Ivan Tasovac najavio je besplatan koncert u nedelju 24. juna na mestu gde će se naći nova zgrada Filharmonije - u novobeogradskom bloku 13, od 20:30 časova. Nakon koncerta, kako kaže, biće pušteni snimci iz kosmosa američke svemirske agencije NASA.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

- Pozivam sve da posete ovaj koncert, a pre toga Muzej savremene umetnosti će od 10 do 18 sati biti otvoren, pa bi trebalo da posete i to. Na koncertu će uživati u sat i po najkvalitetnije muzike - kaže Tasovac, dodajući da je važno poneti ćebiće, dobro raspoloženje i malo hrane.

Foto: TV Pink

Gradonačelnik Zoran Radojičić presrećan je što je gost "Žikine šarenice" ističući da mu je to oduvek bila želja. On je zajedno sa Tasovcem pozvao građane da posete spektakl na otvorenom i uživaju u remek delima klasične muzike.

Radojičić je istakao da se u prethodnom periodu povećan broj noćenja u Beogradu, da je izgrađeno dosta hotela, te da se turizam generalno popravlja.

- Aktivirali smo sve resurse i sada je Beograd vrlo aktuelan i moderan. Tursiti osećaju energiju, tradicionalno gostoprimstvo i to je naše ogromno blago. Treba da se potrudimo da turisti ostavimo takav utisak, da poželi da se ponovo vrati - kaže dr Radojičić.

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'