AKTUELNO

On je do sada obavljao funkciju vršioca te dužnosti.

Vlada Srbije izabrala je na današnjoj sednici Vladimira Rebića za novog direktora policije.

Rebić je rođen 9. januara 1967. godine u Užicu. Srednju pravno-birotehničku školu završio je u tom gradu, a 1991. godine diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od avgusta 1992. godine, a počeo je u tadašnjem Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Užicu, gde je radio na inspekcijskim i upravnim poslovima bezbednosti saobraćaja.

Od 1996. do 2002. godine obavlja poslove šefa Odseka za inspekcijske i upravne poslove SUP-a Užice, nakon čega prelazi u Upravu saobraćajne policije da radi na obuci saobraćajne policije.

Januara 2010. godine postaje zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije i u naradne četiri godine koordinira aktivnosti saobraćajne policije na donošenju podžakonskih akata u cilju implementiranja novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Za načelnika Uprave saobraćajne policije imenovan je 20. juna 2014. godine, a zahvaljujući postignutim rezultatima i odličnom profesionalnom radu imenovan je i za vršioca dužnosti direktora policije, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

I. P.

#Policija

#Vlada Srbije

#Vladimir Rebić

'