AKTUELNO

Mladi informatičari postigli su veliki uspeh na 12. Juniorskoj balkanskoj informatičkoj olimpijadi i na 26. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi, u Rumuniji.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas našim mladim informatičarima na velikom uspehu koji su postigli na 12. Juniorskoj balkanskoj informatičkoj olimpijadi i na 26. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi, u Rumuniji.

- Posebno mi je drago što opet mogu da čestitam našim mladim, talentovanim i perspektivnim ljudima na ovako značajnom uspehu koji su ostvarili za Srbiju - navela Brnabić u čestitki, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

- Iskrene čestitke upućujem Jovanu Benginu i Mateji Vukeliću na osvajanju srebrne medalje, Veljku Toljiću i Miroslavu Grubiću na osvojenom bronzanom odličju na 12. Juniorskoj balkanskoj informatičkoj olimpijadi, Aleksi Milisavljeviću i Tadiji Šebezu, na osvajanju srebrne medalje, Momčilu Topaloviću i Mladenu Puziću, na osvajanju bronzane medalje na 26. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi, u Rumuniji.

Ovo je još jedna potvrda da Srbija treba da nastavi da ulaže u obrazovanje, da podstičemo analitičko razmišljanje i da svim učenicima obezbedimo što bolje uslove za razvijanje svojih znanja i talenata, kako bi oni bili iskorišćeni na najbolji mogući način. Želim vam puno uspeha i na narednim takmičenjima - navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

#Ana Brnabić

#informacione tehnologije

#čestitka

'