AKTUELNO

Gužve su i na naplatnim rampama.

Prvi dan poslednjeg vikenda ovog meseca očekivano je doneo pojačan saobraćaj, a samim tim i zadržavanja i kolone, kako na granicama, tako i na putevima širom zemlje u zonama radova, ali i na naplatni stanicama.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnoj stanici Stara Pazova zadržavanja ka Beogradu su oko 40 min.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na granici sa Mađarskom beleže se čekanja na GP Horgoš i na ulazu i izlazu oko sat vremena, dok se na GP Bački Vinogradi čeka samo na izlazu oko 90 minuta.

Na granici sa Hrvatskom čeka se na GP Batrovci oko sat vremena, a kako nezvanično saznaju u AMSS, kolone na izlazu iz Hrvatske su dugačke pa zadržavanja na izlazu iz Hrvatske dovode i do dužih zadržavanja za prelazak obe granice.

Na GP Šid beleži isto vreme zadržavanja.

Na GP Preševo na ulazu se čeka takođe oko sat vremena, dok se na izlazu beleži veći broj vozila, a isto vreme čekanja je i na GP Gradina ali na izlazu, dok se na ulazu beleži oko 40 minuta.

GP Sremska Rača beleži čekanja od sat vremena u smeru ka Bosni, dok se na granici sa Crnom Gorom takođe oko sat vremena čeka na Špiljanima kako na ulazu, tako i na izlazu iz zemlje.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

#AMSS

#Granični prelaz

'