AKTUELNO

Ova manifestacija je otvorena u podne ispred Ateljea 212.

Gradski menadžer Goran Vesić pozvao je danas građane da posete "Ulicu otvorenog srca" i da učesćem u humanitarnoj akciji pomognu Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu.

-Sav prihod od kupovine nosića za klovnove koji staju 100 dinara namenjen je za prihvatiliste odnosno Zavod za vaspitanje dece i omladine, tako da pozivam sve građana da dođu, da ih kupe i na taj način pomognu - rekao je gradski menadžer.

Foto: Pink.rs

On je podsetio da je "Ulica otvorenog srca" tradicionalna manifestacija koja se održava već skoro 30 godina.

Foto: Pink.rs

Ta, manifestacija kako je rekao, održava se danas u skoro svim gradskim opštinama u Beogradu.

-Srećni smo da je postala tradicija i da ima humanitarni karakter- rekao je Vesić.

On je dodao i da je novogodišnja noć u glavnom gradu Srbije protekla u najboljem redu i da nije bilo većih problema ni incidenata.

-To je sve zahvaljujući dobroj organizaciji, bezbednosne provere bile su veoma rigorozne, ali to je istovremeno omogućilo da Nova godina bude dočekana kako treba, osim par sporadičnih slučajeva u kojima su učestvovali ljudi koji su možda više popili - rekao je Vesić.

Foto: Pink.rs

Pod sloganom "Radost deci" tradicionalna beogradska humanitarna manifestacija "Ulica otvorenog srca" biće održana danas u Svetogorskoj i Makedonskoj ulici u Beogradu, kao i u Skadarliji.

Muzičko-zabavni program biće priređen ispred Ateljea 212, Radio Beograda, Opštine Stari Grad i u Skadarliji, ali i na Savskoj promenadi, opštini Rakovica, Novi Beograd...

Foto: Pink.rs

Uz pesmu, muziku, ulične zabavljače, žonglere, akrobate, mađioničare, pozorišne umetnike i brojne atrakcije, posetioci će uživati i moćiće da se priključe ovoj humanitarnoj akciji.

Kako javljaju reporteri portala Pin.rs i TV Pink veselo je i na Promenadi Otvorenog srca, kao i na ulici Otvorenog srca na Novom Beogradu, gde je stigao i Deda mraz.

Sunce je izmamilo građane, koji su dobro raspoloženi i uživaju u mnogobrojnim programima i igraju uz muziku.

Č.N.

#Goran Vesić

#Humanitarna akcija

#Ulica otvorenog srca

'