AKTUELNO

Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da nadoknade propušteno i da najgledanija filmska ostvarenja iz prethodne godine pogledaju u bioskopu Kombank dvorana u okviru Revije najgledanijih filmova "Best of 2O18".

Gledaoce od 24. do 30. januara na bioskopskom platnu Kombank Dvorane očekuje "15 veličanstvenih" filmskih ostvarenja iz 2018. među kojima su "Mama Mia Idemo ponovo"; "Deadpool 2"; "Boemska rapsodija"; Zvezda je rođena", "Džoni Ingliš: Ponovo u akciji", "Opatica iz pakla", "Venom"; "Osvetnici: Rat beskraja"; "50 nijansi Oslobođeni", "Crni panter"; "Megalodon - predator iz dalekih dubina", ali i animirane avanture koje su obeležille 2018. "Zec Petar"; "Grinč"; "Hotel Transilvanija 3 - odmor počinje".

MAMA MIA IDEMO PONOVO

Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju su pojačale Lili Džejms (Najmračniji čas, Pepeljuga) i planetarna zvezda Šer.

Foto: Promo

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

DEADPOOL 2

Pošto je preživeo skoro pa smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića (Vejd Vilson) trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom "Najbolji ljubavnik na svetu" na njoj.

Foto: Promo

BOEMSKA RAPSODIJA

„Boemska rapsodija“ je biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti. Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda, koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

Foto: Kombank dvorana

MEGALODON - PREDATOR IZ DALEKIH DUBINA

Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham).

Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu

ZEC PETAR

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe.

#Kombank dvorana

'