AKTUELNO

Besplatan ulaz na tri muzička festivala u avgustu na Ušću: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike.

Prognoza za avgust je već sada poznata: oblak dobre zabave nadviće se nad Beogradom i trajaće čitave tri nedelje! Cloud Festivals platforma objedinjuje tri velika muzička festivala, koji će, jedan za drugim, biti održani na Ušću od 14. do 30. avgusta. Ulaz na sve festivale u okviru Clouda će biti besplatan.

Cloud platforma će stanovnicima i gostima Beograda omogućiti potpuno novo festivalsko iskustvo, objedinjujući različite muzičke pravce i postavljajući nove standarde tehničke produkcije.

Foto: Promo.

Belgrade Beer Fest, najposećenija letnja manifestacija u regionu, zagrmeće prvi – od 14. avgusta, i tokom pet dana trajanja festivala na četiri bine nastupiće 120 izvođača.

Zvuci popularne muzike prolomiće se Ušćem na Belgrade Music Week festivalu, od 23. do 25. avgusta. Letnje izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće 20 najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Foto: Promo.

Poslednji dan Clouda, 30.avgust, rezervisan je za tradicionalni koncert klasične muzike pod otvorenim nebom, Noć muzike, koji posle 3 fenomenalne godine na Tašmajdanu postaje celovečernji spektakl uz svetski poznate goste.

Foto: Promo.

Cloud platforma je nastala u saradnji Skymusic-a i Beogradske kulturne mreže, a Beograd će ovog leta još jednom potvrditi status najzanimljivije city – break destinacije u Evropi. Tokom tri nedelje trajanja Clouda, na Ušću se očekuje više od million posetilaca, kao i rekordni broj turista.

Cloud platforma se realizuje uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Grada Beograda i brojnih partnera.

Najnovije vesti o Cloud-u možete pratiti putem sajta http://cloudfestivals.rs/ i Facebook https://www.facebook.com/cloudfestivals/ i Instagram profila https://www.instagram.com/cloud.festivals/

#Beograd

'