AKTUELNO

Za ljubitelje pop, trep i narodne muzike, provod na beogradskom Ušću je zagarantovan ovog leta: od 23. do 25. avgusta održava se Music Week festival, na kome će beogradsku publiku zabavljati više od 15 najvećih domaćih i regionalnih zvezda.

U petak, 23. avgusta, nastupaju Dragana Mirković, Jelena Rozga, Toni Cetinski, Saša Kovačević i Dženan Lončarević. Dan kasnije, subota 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene, Ace Lukasa i Darka Lazića.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Foto: Promo.

Maya Berović će se pred masovnom beogradskom publikom pojaviti prvi put nakon velikog koncerta u Areni u novembru prošle godine, i ne krije svoje oduševljenje. Fanovima je poslala video poruku u kojoj ih poziva na nastup na Ušću:

Istog dana, 25. avgusta, na Music Week-u nastupa i trep kraljica regiona, Senidah, ali i kompozitor, pevač i producent Coby.

Senidina pesma "Mišići", kao i duet sa Cobijem "4 strane sveta" trenutno su među najslušanijim hitovima na Balkanu. Coby je do sada objavio niz hit singlova poput "Biseri iz blata", "Rambo", "Zver”, komponovao je muziku za film i seriju "Južni vetar", a potpisuje i hit singlove izvođača kao što su Buba Coreli i Jala Brat, koji će takođe nastupiti na Ušću istog dana – 25. avgusta.

Foto: Promo.

Najaktuelnija mlada zvezda, Sara Jo, uveliko se priprema za nastup na Ušću, a obožavaocima je poslala šarmantnu video poruku, u stilu svog novog hita “Mili, mili”

Među izvođačima mlađe generacije koji će 25. avgusta nastupiti na Ušću su i jedna od najuspesnijih Zvezda Granda, Katarina Grujić, kao i mlada zvezda Angellina, čije najpoznatije pesme “Budi u blizini” i “Pile moje” broje milionske preglede na You Tube-u.

Ljubitelji popularne muzike moći će u nastupima svojih idola na Music Week-u da uživaju besplatno, a biće potrebno samo da downloaduju mobilnu aplikaciju KeepApp, koja će se uskoro naći na Google Play i App Store-u. Za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni, a ALL YOU CAN DRINK VIP PASS, koji se takođe aktivira preko KeepApp aplikacije, omogućiće neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u.

Music Week festival se već četiri godine održava na Kopaoniku, a ovo je njegovo prvo beogradsko izdanje, u okviru Cloud platforme, koja obuhvata još i festivale Beer Fest i Noć muzike.

#Festival

#muzika

'