AKTUELNO

Kako je na kraju postavio sudbonosno pitanje, ovaj mladić još nije skroz otkrio.

Kreativan dečko tajno je "prosio" svoju devojku celih mesec dana, ali tako da ona nije znala, pre nego što joj je konačno postavio pitanje u lice. Edi Okoro (30) kupio je prsten ranije ove godine kako bi zaprosio devojku Kali Rid (28), ali nije želeo da žuri s tim. Dok je Edi iz Herfordšajera u Engleskoj čekao pravi trenutak, odlučio je da napravi nekoliko hrabrih fotografija kako devojci drži prsten pred očima, a ona nije imala pojma, otkrio je za FEMAIL.

Edi kaže kako je znao da će ga devojka odmah otkriti ako krene da smišlja razrađeni plan pa je odlučio da improvizuje. "Zbog toga, uzimao sam prsten sa sobom svaki put nadajući se da će se momenat pojaviti u skladu s mojim spontanim stilom", rekao je.

Nakon skoro mesec dana čekanja pravog trenutka, Edi je sedeo na sofi i divio se prstenu, a Kali ga je skoro uhvatila kako zuri u njega. Tad mu je, kaže, sinulo - trebao je da fotografiše sve te trenutke čekanja. Stvari su brzo eskalirale i došle do tačke u kojoj je Edi ostavio prsten devojci u ruci dok je ona spavala.

- Ideja je bila napraviti što više fotografija, u smelijim scenarijima, sve dok ne nađem savršeni trenutak ili dok ne budem uhvaćen - otkrio je.

Priča novopečenih verenika postala je viralna na društvenim mrežama, ali Edi još uvek nije otkrio kako je tačno zaprosio Kali. Kaže kako će to otkriti kasnije ove nedelje, ali otkriva i kako je rekla "da" i da nije uhvaćen pre.

#prosidba

'