AKTUELNO

Astrolog Velimir Remić za portal Pink.rs otkriva šta jednog od najpoželjnijih muškraca na našoj političkoj sceni očekuje u 2020. godini.

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rođen je sa Suncem na 23 stepenu vatrenog i kardinalnog Ovna, dok mu se podznak nalazi u vatrenom i promenljivom Strelcu.

U trenutku rođenja Mesec mu je bio u znaku Škorpije i u konjunkciji sa Neptunom što nije dobro jer ne daje veliku podršku nacije.

Pred njim je izazovna godina u kojoj će Saturn  i Mars iz Jarca praviti loš aspekt prema njegovom znaku i Suncu kao simbolu volje i vitalnosti pa treba da povede računa o svom zdravlju, posebno su aspektovane jake glavobolje, problemi sa sinusima i očnim pritiskom te bi trebalo da proveri vid.

Planeta koja vlada njegovim poljem karijere je Venera i smeštena je na destruktivnom 18 stepenu Riba, tako da ni u 2020. nisu vidljive neke značajnije promene kada je reč o njegovom političkom angažmanu.

Pozicija Marsa u Jarcu pokazuje veliku ambiciju, ali i hrabrost da se kaže ono što se misli i oseća, ali planete ne ukazuju na njegov veliki povratak u vrh srpske politike.

Moguće su iritacije sa zglobovima, zubima i kičmom i to posebno u prvom kvartalu 2020. godine.

#Čedomir Jovanović

'