AKTUELNO

Rolingstonsi će se u subotu pridružiti dobrotvornom koncertu kako bi odali počast zdravstvenim radnicima koji se bore sa novim koronavirusom.

Višesatni događaj „Jedan svet: Zajedno kod kuće“, (One World: Together at Home) kombinacija muzike, komedije i priča lekara, medicinskih sestara i drugih, biće emitovan na više međunarodnih televizijskih mreža.

„Čast nam je što smo pozvani da budemo deo emisije„ Jedan svet: Zajedno kod kuće “- iz naših domova u izolaciji“, kažu Rolingstonsi u izjavi za Global Citizen, neprofitnu organizaciju koja je osmislila događaj sa SZO.

Stonsi su se na ovaj način pridružili ekipi koju čine: Selin Dion, Bili Eliš, Džon Ledžend, Elton Džon, Pol Makartni, Kris Martin, Andrea Bočeli i drugi.

Televizijskom prenosu prethodiće šestosatni prenos uživo sa nastupima glavnih sportskih zvezda, uključujući britanskog prvaka Formule 1 Lujsa Hamiltona, kao i brojnih glumaca i svetski poznatih ličnosti.

Domaćini TV specijala biće američki TV voditelji Stiven Kolber, Džimi Falon i Džimi Kimel, prenosi Danas.

Emisija će početi 18. aprila u 20 sati po vremenu na istočnoj obali SAD.

Višesatni TV spektakl će prenositi striming Jutjuba, Epla, Fejsbuka, Instagrama, Tvitera i drugih platformi.

Svetska zdravstvena organizacija navela je da je Lejdi Gaga zaslužna za okupljanje muzičkih zvezda za ovaj televizijski događaj.

#Jedan svet zajedno kod kuće

#Rolingstonsi

#koncert

<
'