AKTUELNO

Ako se prelista domaća štampa iz decembra prošle godine i pogledaju predviđanja astrologa ili vidovnjaka videćete da su samo približno tačno opisani događaji koje nam nosi 2020. godina.

Ni proroci ni astrolozi ni numerolozi se nisu baš proslavili. Od desetak astrologa i  njihovih tumačenja pronađenih u decembru 2019. nijedan nije uspeo da makar u naznakama najavi ovo što nas je zadesilo u prvih pet meseci ove godine.

Ni kod jednog domaćeg astrologa, ni na Facebooku ni u medijima, nismo našli ni u naznakama šta nas čeka početkom 2020. godine, osim kod jednog!

Milan Kamponeski – Astro Dulniker je u više navrata najavio, pazite sad: u martu 2020. doći će do sloma ekonomije, turizma, industrije hrane i lanca snabdevanja, te će nastati ogromna kriza. Prema njegovim rečima iz decembra 2018. i septembra 2019, sve će se desiti iznenada, u potpuno neočekivanim okolnostima, a ujedno je posavetovao ljude da se okrenu samoodrživosti.

13. decembra 2018. on je objavio “…Kao što sam već pisao, Uran u Biku će potpuno promeniti odnos prema materijalnim vrednostima, banke, monetarni sistem, velike korporacije, lanci restorana, hotela, investicioni fondovi, kongomerati koji proizvode hranu će se naći u gomili neočekivanih okolnosti i problema u funkcionisanju.

Samoodrživost i individualizam će biti ključne reči sledeću deceniju i sav nagomilan korporacijski kapital, uticaj i moć će imati problem u održanju To znači da će pojedinci sada imati veću šansu od korporacija koje se bave istom delatnošću…”

Septembara prošle godine u svojoj letnjoj školi zvezdočitanja u Perlezu polaznicima objasnio kada će u praksi početi to dejstvo Urana u Biku (slom berze, bankarskog sistema, hotelijerstva, megakorporacija, trenutak kad se sve svodi na pojedinca i samoodrživost).

Delić tog predavanja (iz septembra 2019.) je zabeležen kamerom, gde je rekao: “U martu sledeće godine će Saturn ući u znak Vodolije i konačno pokrenuti sve to što nosi Uran u Biku….”

– Iako nisam mogao pretpostaviti da će okidač za Uranove promene biti virus, korona Covid 19, suština ostaje ista. Imali smo 9. mart 2020. godine i berza na Volstritu je imala ogroman pad vrednosti od čak 7%, najveći pad u poslednjih 12 godina. Takav pad da je sigurnosni sistem prekinuo rad berze na 15 minuta. Ljudi izbegavaju velike tržne centre, snabdevaju se provereno, lokalno, turizam i hotelijerstvo trpe neviđene gubitke – rekao je Milan.

#Astrologija

#Milan Kamponeski

#koronavirus

<
'