AKTUELNO

Šta vi mislite o ovom snimku?

Iako je ovaj vid zabave bio popularan i pre pandemije korona virusa, čini se da je rekreiranje starih fotografija odlično poslužilo kao ubijanje dokolice u izolaciji. Najčešće su to fotografije iz detinjstva na kojima su braća i sestre, pa je uvek interesantno napraviti istovetnu fotografiju nekoliko godina kasnije.

Takođe, jedan otac i njegova ćerka u tome nisu videli ništa loše, pa su pokušali da rekreiraju fotografiju na kojoj ćerka spava na očevim grudima i ceo proces snimili za Tik Tok video. Obučen isto kao i na fotografiji iz prošlosti, otac je legao na krevet, pa se u kadru pojavila i ćerka, a zatim je usledila neprijatna scena koja je zapala za oko tviterašima.

Neki nisu bili čak ni u stanju da komentarišu video, pa su stavljali gifove koji sugerišu kako se osećaju, drugi su pokušavali da se prave kao da ga nisu ni pogledali, dok su treći pisali kako smatraju da je to bolesno i koliko im je neprijatno.

Na kraju, iako su u centar pažnje došli nenamerno i izazvali ovakve reakcije, sigurno su se i dobro zabavili i dobili svoju fotografiju - godinama kasnije.

#Otac

#snimak

#ćerka

<
'