AKTUELNO

Na programu ove nedelje Otac, Deadpool 2, i filmski hit iz 2015. godine Marsovac spasilačka misija sa Metom Dejmonom u glavnoj ulozi.

Ljubitelji kinematografije konačno mogu da uživaju u svojim omiljenim filmskim ostvarenjima i to pod vedrim nebom i zvezdama, ali iz svojih automobila. Naime, lepo vreme donelo je radost filmofilima koji su kao svoje mesto zabave izabrali upravo bioskop na otvorenom. Bioskop je u nedelju krenuo sa redovnim bioskopskim repertoarom, koji je „otvorio“ film Bilo jednom u Holivudu.

Prve nedelje redovnog repertoara, filmski zaljubljenici, ali i zaljubljenici u koncept drive in-a koji asocira na holivudske filmove, moći će, između ostalog, da odgledaju Deadpool 2, film Dejvida Liča iz 2018. godine, koji je na veliko platno doneo i srpskog glumca Stefana Kapičića, koji u filmu tumači lik natrprirodnog bića Kolosus );  domaće ostvarenje, film Otac Srdana Golubovića - dvostruki dobitnik nagrada na ovogodišnjem Berlinaleu, gde je i doživeo svoju premijeru ( nagrada publike u programu Panorama i nagrada ekumenskog žirija ), ali i američku naučno-fantastičnu avanturu „Marsovac- spasilačka misija“ iz 2015. godine u kojoj glavnu ulogu tumači čuveni američki glumac Met Dejmon.

Film „Marsovac spasilačka misija“, čija se repriza može videti u bioskopu na Adi u nedelju 05. jula u 21 sat, dolazi od reditelja Ridlija Skota i opisuje misiju na Marsu, gde nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro. Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na planeti Mars. Sa malo namirnica, Vatni pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ. Pored Dejmona, u ostalim ulogama u filmu su Džef Denijels, Majkl Pena...

Bioskop na otvorenom će do 23. juna emitovati besplatne projekcije filmova, a dani rezervisani za film su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs.

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM "MARSOVAC, SPASILAČKA MISIJA"

POSETI SAJT KOMBANK DVORANE

FOTOGRAFIJE "MARSOVAC, SPASILAČKA MISIJA"

Foto: Promo

Foto: Promo

#Drive in