AKTUELNO

OLDTAJMERI NA PROJEKCIJI FILMA "LE MAN 66: SLAVNA 24 SATA" U SUBOTU U DRIVE IN BIOSKOPU NA ADI

Oko 50-ak vlasnika  "old tajm automobila" poznatijih pod nazivom "oldtajmeri" simbolično će zauzeti svoje mesto na parkingu Drive in bioskopa u subota 25. jula u 21h, kako bi pod vedrim nebom i zvezdama uživali u besplatnoj projekciji američkog filma "Le man 66: Slavna 24 sata" reditelja Džejmsa MangoldaIdeja je da  se uz pomoć šareniša i raznolikosti istorijskih vozila iz čak 30-ih, 40-ih, 50-ih, 60-ih i 70-ih godina 20. veka Oldtajmer kluba Beograd vratimo kroz vreme i dočaramo atmosferu starog Holivuda ljubiteljima automobila i trka.

Foto: Promo

Američka biografska akcija - drama iz 2019. godine u originalu "Ford V Ferari", inače dobitnik dva Oskara 2020. godine,  obeležila je prethodnu filmsku godinu, posebno pasioniranim  "automobilistima" , najpre čuvenim ulogama Meta DejmonaKristijana Bejla, ali i zanimljivom pričom o dva desidenta koji su zajedničkim snagama iznenadili stručnu javnost i obožavaoce automobilskih trka.

Foto: Promo

Film “Le Man ’66: Slavna 24 sata “beleži vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija (Met dejmon ) i britanskog vozača Kena Majlsa (Kristijan Bejl ) koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog mešanja i njhovih ličnih demona kako bi, sredinom 60-ih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobednika svetskog prvenstava Francuske u Le Manu -Ferarija.

Podsetimo, bioskop na otvorenom će od 23. jula početi da naplaćuje filmske projekcije, a dani rezervisani za film su četvrtak, petak, subota i nedelja.

Foto: Promo

Rezervacija karata vrši se preko sajta Kombank Dvorane www.kombankdvorana.rs

Foto: Promo

U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER I FOTOGRAFIJE ZA FILM LE MAN 66: SLAVNA 24 SATA

#Ada Ciganlija

#filmovi