AKTUELNO

Prošlo je skoro 20 godina otkad je Aleksandra Nedošan iz Kikinde, u konkurenciji od 2.000 devojčica, izabrana za zaštitno lice omiljenog keksa u dece i odraslih u Srbiji ''Plazme''.

Aleksandra Nedošan je 1999. godine izabrana za zaštitno lice "Plazme", a 16 godina kasnije za Telegraf priča kako je sve počelo. Ona je imala detinjstvo drugačije od druge dece. Dok su se devojčice igrale lutkama, je snimala reklame.

Hiljade i hiljade mališana odrastalo je uz popularni keks sa čije se kutije smeškala simpatična plavokosa devojčica, koja je izrasla u talentovanu devojku i pravu lepoticu.

Bila druga i ujedno i poslednja devojčica koja je krasila kutiju najpoznatijeg keksa. "Bambi dete" je bila sve do 2006. godine, a da više nije zaštitno lice ove kompanije saznala je iz novina. Ona kaže da je tog dana bila veoma tužna.

Popularna “Bambika” kako je većina komšija i dan danas zove, bila je “plazma dete” sedam godina i kaže da joj je za sve to vreme prijala pažnja, ali da se zahvaljujući roditeljima nije uobrazila.

- To je za mene i za druge devojčice bilo lepo druženje i igra. Kasnije, kada sam snimala reklame i kada su me fotografisali za kalendare, postala sam svesna uspeha - priča "Bambika" dodajući da je redovno od kompanije "Bambi" dobijala poklone i slatkiše, a nisu, dodaje, zaboravljali ni njene rođendane.

Za rođendane, Božić, Vaskrs, iz kompanije su joj slali po 50 kilograma slatkiša, a ona ih je nesebično uvek delila drugoj deci.

Kako je jednom prilikom izjavila za medije, njeni roditelji uspeli su od novca koji je dobila kao zaštitno lice plazma keksa otvore optičarsku radnju u Kikindi i pokrenu sopstveni biznis.

Ova lepotica se pojavila se i u spotu kikindske grupe “Vayna con Trios” za pesmu “Lavirint”.

#Aleksandra Nedoša

#Plazma