AKTUELNO

Muškarac iz Srbije u anonimnoj ispovesti otkrio je da se oženio prostitutkom iz Holandije, te da već 20 godina žive u skladnom braku.

– Oženio sam prostitutku iz Holandije, živimo u Srbiji već 20 godina i to na njen zahtev. Htela je da počne novi život u mestu gde je niko ne poznaje i gde može da izgradi reputaciju poštene i dobre žene što uistinu i jeste. Pobegla je od raznih makroa, profitera i siromašne porodice zbog koje je i ušla u sve to i po prvi put vidim da je istinski srećna – priča muškarac.

On dodaje da samo sestra njegove supruge zna da je ona udata u Srbiji.

Foto: Pexels

– Niko ni ne zna da je u Srbiji i udata sem njene rođene sestre koja ćuti o tome kao zalivena. Lepo se snašla sa našim mentalitetom, radi, govori srpski kao da je rođena ovde, stekla je prijateljice, imamo decu na kraju tinejdžerskog doba i predivno nam je – ističe on.

Dodao je da ga je nekada možda i mučila njena prošlost, ali da više nema nikakvih briga, što je mnoge komentatore iznenadilo.

– Ako me je neki crv sumnje i mučio zbog njene prošlosti tek sada nemam nikakvih briga jer je savršena majka i supruga i zahvaljujem se Bogu što mi je podario – završava svoju ispovest.