AKTUELNO

Muškarac iz Japana (39), koji radi pola radnog vremena uspeo je da "smuva" 35 žena i pretvara se da je u ozbiljnoj vezi sa svima, kako bi poboljšao svoju finansijsku situaciju.

Takaši Mijagava je uhapšen zbog toga što je na prevaru izvukao skupe rođendanske poklone od 35 žena, preneo je MBS Njuz. Mijagava je navodno svoje žrtve upoznao prodajući im skupe sanitarije preko jedne marketinške firme. Žrtve bi tada ubedio da su u ozbiljnoj vezi i onda slagao da mu je uskoro rođendan kako bi dobio od njih skupe poklone.

Jedna 47-godišnja žrtva rekla je da joj je Mijagava rekao da mu je rođendan 22. februara, dok je drugoj, 40-godišnjoj ženi ispričao da je rođen u julu, a trećoj u aprilu.

Foto: Unsplash.com

Policijski podaci pokazuju da je Mijagava rođen 13.novembra.

Jedna žena je rekla MBS Njuzu da ju je veoma iznenadio kada ju je poljubio na drugom sastanku. "Rekla sam mu da želim da budem sa nekim ko želi da se venča i bude sa mnom i u budućnosti", rekla je ona i dodala da joj je Mijagava rekao da je "ozbiljan" i da će biti sa njom "do kraja života".

Jedini problem je što to nije ispričao samo njoj. Sada su se njegove žrtve udružile i formirale "Asocijaciju žrtava" i podnele tužbu za prevaru, navevši da ih je Mijagava ojadio za najmanje 100.000 jena (1000 dolara) u poklonima i skupoj odeći, a od jedne žrtve je tražio poklon u novcu koji je iskoristio da plati struju.

Policija veruje da ima još žrtava.