AKTUELNO

Rano je ostala udovica, a onda postala profesionalna ljubavnica – posao joj procvetao tokom pandemije, ne može sve da stigne!

Gvenet Li (48) rano je ostala udovica, nakon čega je postala profesionalna ljubavnica. Drugim rečima, ona spava sa zauzetim i oženjenim muškarcima i vrlo otvoreno govori o tome, a u poslednjih deset godina imala je više od 130 muškaraca.

Njen posao je, za razliku od mnogih drugih, procvetao u vreme pandemije, a ona je od svijih svojih ljubavnika tražila negativan test na koronu.

"Muževi koji se dosađuju očajnički žele malo zabave, a sada kada smo skoro svi vakcinisani, se*s je bezbedan. Prošlo je više od godinu dana, u muškarcima se nagomilala se*sualna frustracija, pa poslednjih nekoliko nedelja, od kako su mere popustile, došlo je do eksplozije posla. Život je prekratak da bismo bili zaglavljeni u jednoj dosadnoj vezi koja traje 40 godina ili više", rekla je Gvenet za britanske medije.

Ova žena se trenutno viđa sa trojicom oženjenih bogataša, a jedan od njih je vlsnik hotela.

"Se*s nam je neverovatan, po celu noć vodimo ljubav i uživamo u šampanjcu, ostrigama i jagodama", rekla je.

"Serijska ljubavnica", kako je nazivaju u britanskim medijima, priznala je i da uživa u skupim poklonima koje dobija od svojih ljubavnika – među njima su skupoceni donji veš, nakit, šampanjci, dijamanti, umetničke slike...

"Ja ne tražim ništa od toga, oni to jednostavno rade jer me vole i uživaju sa mnom. Ja sam drugačiji tip žene. Ja sam međunarodna poslovna žena, mnogi od njih imaju supruge koje su majke i ostaju kod kuće",

Inače, Gvenet je počela da se "zabavlja" sa oženjenim muškarcima 2008. kada joj je umro suprug, a ubrzo nakon toga je odlučila da od svega napravi i karijeru.

#Gvenet Li