AKTUELNO

Austrijanac (41) zamalo nije stradao tokom odnosa sa svojom partnerkom (40) na spravi koju je on sam napravio od drveta i lanaca!

Naime, pomenuti par iz Linca u okrugu Gmunden planirao je, verovatno nezaboravan seks, ali tada je nešto krenulo po zlu.

"Muškarac je u šupi napravio spravu, zapravo okvir od drveta za koji su bili pričvršćeni lanci. Žena ga je po instrukcijama koje je dobila od njega vezala lancima za drveni okvir. U jednom trenutku, tokom odnosa nešto je krenulo po zlu", objašnjava austrijski mediji Klajne Cajtung.

Prema njihovim navodima muškarac je odjednom klonuo, te su se lanci zategli oko njegovog vrata.

U trenutku je ostao bez svesti. Nesrećna žena pokušavala je da ga podigne i smanji pritisak, ali nažalost nije mogla sama to da uradi. U pomoć je pozvala komšije. Šokirani ljudi u prvom trenutku nisu mogli da shvate o čemu se radi ali su na kraju uspeli da ga oslobode. S obzirom da je i dalje bio bez svesti i da nisu mogli da ga povrate obaveštena je Hitna pomoć", pišu tamošnji mediji.

"Lekari su odmah počeli reanimaciju i srećom uspeli su da ga povrate ali je nesrećnik i tada bio u lošem stanju te je prevezen u bolnicu na dalje lečenje", naveo je sagovornik tamošnjih medija.

#Hitna pomoć

#Seks

#šupa