AKTUELNO

Račun sa plaže u Ulcinju ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogima se čini da su ipak preterali sa cenom.

Tursitička sezona u Crnoj Gori uveliko je počela, a na plažama se i ovde godine mogu videti pretežno Srbi, koji su izabrali da letuju kod suseda.

Naši građani su birali Jadran i zbog trenutne epidemiološke situacije i uslova za ulazak u zemlju. Trenutno za ulazak u Crnu Goru nije potreban PCR test, niti potvrda o vakcini, što je nekima čak i presudna stavka.

Što se tiče cene hrane i pića, ona je raznolika, u zavisnosti od mesta u kom ste odlučili da letujete. I dok su neki rekli da je u Budvi i Herceg Novom cena maltene ista kao i prethodnih godina, negde je ipak drastično skočila.

Tako je na Instagram profilu "Podgorički vremepolov" objavljen je račun sa paprenim cenama iz jednog restorana u Ulcinju, a gost se požalio da je 10 pazarskih ćevapa platio skoro 10 evra. Njegova objava je postala hit na internetu, a prikupila je više hiljada lajkova.

"Ulcinj nema meni, al kad je stigao račun - šok! Deset ćevapa deset evra, napisao je korisnik, a ubrzo je usledio još jedan komentar: "Pazarski ćevapi, izgleda da ti je i dostavu uračunao".

Kako se može videti, na računu su i piletina i pomfrit koji su plaćeni po skoro 4 evra, a ni piće ne zaostaje mnogo. Ukupan račun je bio oko 50 evra, što se ipak čini mnogo, ako žele da privuku turiste.

Pogledajte račun:

Foto: Instagram.com/PODGORICKI_VREMEPLOV

#Račun

#ulcinj