AKTUELNO

Majka 6 dece je otkrila da se sunča 25 minuta u solarijumu svakog dana i da zbog toga izgleda 15 godina mlađe.

Megi Sing-Smoczkievicz (47) je iz Poljske, ali poslednjih 20 godina živi u Bredfordu u zapadnom Jorkširu.

Ona je vlasnica solarijuma već 3 godine, a preuzela ga je posle 7 godina rada.

- Izgledam odlično za svoje godine, još malo pa ću napuniti 50, ali prolazim kap da ima 35 godina - priča ona za The Sun.

- Nije loše za zaposlenu majku šestoro dece, a mislim da je to delom i zbog dobrih gena. Moja majka je u sedamdesetim, a izgleda kao da ima 50 godina, ali izgledam ovako i zbog sunčanja. Najviše volim da ležim u solarijumu u sesiji od 25 minuta okružena toplotom i mirisom UV lampi - priča Megi.

Zatim priča da zamišlja da leži na beloj plaži Indijskog okeana sa rukom zabijenom u pesak, a da joj talasi miluju stopala, a sunce greje njeno lice. Kaže da je to relaksacija i čisti spokoj.

- Kada se osećam loše ili pod stresom, što je lesto jerimam šestoro dece od 5 do 24 godine, idem ispod lampi i pustim da oteraju sve moje brige. Solarijum je kao droga za mene, nikad mi nije dosta. Nešto se mislim, u mom slučaju je to dobro za moje zdravlje - priča Megi i nastavlja da govori u superlativu o solarijumu jer je dugo patila od depresije pa kaže da je ovo bolje od patnje, bolje nego da bude nesrećna.

- Videla sam mnogo toga u životu. Prvi brak u Poljskoj mi se raspao, moj brat se ubio posle tura u Avganistanu i brat mog muža je umro zbog čira u stomaku, tako da je sunčanje za mene neka vrsta terapije od loših stvari. Čitala sam neku studiju doktorora iz Australije i on kaže da rak kože nastaje kada koža pregori i izgori, a meni se to nikad nije desilo - nastavlja vlasnica salona.

- Ležim tako u solarijumu, 25 minuta u cugu i razmišljam kako je to mnogo većini klijenta, neki će biti 12 minuta, a oni novi svega 3, ali ja sam nešto drugo jer sam vlasnica i imam toleranciju zbog godina korišćenja.

Njena opsesija je tolika da je namerno želela da radi u solarijumu da bi mogla besplatno da koristi mašinu, a bila je tinekdžerka kad aje prvi put probala, imala je samo 16 godina i veoma joj se svidelo.

- Osećam se kao milion dolara i dobijam mnogo komplimenata, a onda im kažem gde zapravo radim - kaže Megi koja ne planira da stane sa sunčanjem u solarijumu.