AKTUELNO

Šminkerka na TikToku pokazala neočekivani simptom korona virusa na usnama.

Šminkerka Ejveri Anderson ima četiri miliona pregleda na videu u kojem je pokazala šta joj je korona "napravila" na usnama!

Ejveri je dobila delta soj virusa i simptomi su joj se najviše ispoljili na usnama. Najpre su promenile boju i počele da se ljušte, a onda skoro pa pocrnele!

- Kada sam dobila delta soj, usne su mi se kompletno osušile i počele da se ljušte. Otišla sam kod lekara i dobila pogrešnu dijatnozu bakterijske infekcije, i lekove koji su mi samo pogoršali stanje. Završila sam u Hitnoj pomoći i tu su ispravno utvrdili da imam gljivičnu infekciju. Kovid mi se pojavio kao simptom na usnama, jer su tu bile pukotine. Budite pažljivi, ovo je stvarno odvratno - rekla je ona.

Simptomi korona virusa su sve raznovrsniji, postoje i oni koji se pojave na neočekivanim mestima, kao što su usne ili usna duplja, u zavisnosti od toga koje tkivo virus napadne.

Ovako je Ejveri izgledala pre korone...

Pogledajte kako sada izgleda!

Video: TikTok/ averyanderson18

- U komentarima me sada pitaju da li sam ljubila roštilj, ljudi, ovo stvarno nije smešno - rekla je Ejveri koja vidno otežano priča zbog ljuštenja kože sa usana. Ejveri je u drugom videu objasnila da inače ima probleme sa kožom, i da redovno posećuje dermatologa. Zbog poremećaja koji ima, koža usana joj je često suva i ispucala.

#Ejveri Anderson

#koronavirus