AKTUELNO

Spremite se za lepe stvari i neočekivane promene.

Mladi mesec u počinje 8. avgusta u 15:50, i uvlači se u topli znak Lava. Ova lunarna promena je srećna jer se slučajno događa istog dana kada i „portal lavovskih vrata“, koji označava tačku kada se Sirijus, najsjajnija zvezda, vraća u vidokrug i kreće se u skladu sa Suncem, piše Luftika.

Ovan

Mladi mesec u Lavu pomaže vam da oslobodite svoje najveće strasti, Ovnovi. Baš kao i Lav, odvažni ste i morate na to računati, pa ćete se osećati posebno uzvišeno tokom ovog lunarnog perioda. „Proširite svoje vidike tako što ćete upoznati nove ljude u različitim društvenim krugovima, pozabaviti se svojom listom onog što želite da uradite a dugo odlažete ili se postaviti u nova okruženja i lokacije“, kaže Bovles.

Sada je važno vreme da vaša kardinalna energija zauzme centralno mesto i podstakne vas na nove i uzbudljive poduhvate. Pomislite na nova prijateljstva, nova umetnička dela i otkrivanje novih strasti.

Bik

Vaše oko za estetiku biće super aktivirano tokom mladog Meseca u znaku Lava. Vaša Veneranska energija skladno će pevati uz Lavovsku strastvenu melodiju, osnažujući vas da prihvatite svoju romantičnu i lukavu stranu.

Kao fiksni horoskopski znak, skloni ste da se držite svoje udobnosti, ali sada je vreme da se preorjentišete i postavite nove ciljeve jer se to odnosi na vašu estetiku, poput isprobavanja smele nove frizure ili preuređenja vašeg ormara. Vreme je za jače vibracije.

Blizanci

Lavov mladi Mesec će aspektovati Merkur, vašu vladajuću planetu i vođu svake komunikacije. Zato razmislite pre nego što progovorite Blizanci. „S ulaskom Merkura u Devicu nedugo posle ovog Lavovog mladog Meseca i„ portalom lavovskih vrata “8./8, veza sa zajednicom će biti istaknuta za vas“, kaže Bovles.

„Procenite kompaniju koju vodite – podržavaju li vašu veliku viziju ili vam lični strahovi umanjuju snove.“ Napravite društveni krug koji se usklađuje sa osobom koja postajete.

Rak

Čeka vas vatreno buđenje pod ovom lunarnom promenom. Budući da je Mesec vaša vladajuća planeta, Lavov razigrani poticaj da prihvati vaše velike ambicije mogao bi vas učiniti da se osećate pomalo dezorijentisano, ali nemojte se uzrujavati – lav je sav u tome da vas natera da delujete u skladu sa svojim ambicijama.

„Imate moć da ostvarite svoje najveće težnje“, kaže Bovles. “Ponekad vas jedino sputava vaše vlastito ja i potreba za sigurnošću.” Ne dozvolite da vaši snovi i ambicije budu samo to – apsorbujte Lavovo samopouzdanje da izvede hrabru akciju i da ispuni svoje snove i ciljeve.

Lav

Ti si prirodna snaga, Lave, i to će biti samo pojačano tokom mladog Meseca. Kako ste Lav u horoskopskom znaku, sve vas zanima autentičnost i prihvatanje, detinje čuđenje vas ispunjava, a možete očekivati da će vas voditi srce tokom mladog Meseca. Ako ste mislili da vas je ova godina iscrpila, sada je pravi trenutak da dopustite svom unutrašnjem detetu da vas vodi.

„Ova godina vam se učinila kao lekcija u samozagovaranju i potpunom pojavljivanju u vašem najboljem izdanju“, kaže Bovles. “Ljudi su inspirisani vašom velikodušnošću, pa zapamtite da je koristite u trenucima kada se osećate izazvano i smatrate da je to potrebno.”

Devica

Vreme je da odložite svoj planer i ubacite nove navike u svoju dnevnu rutinu, Device. Dok se ponosite što sve držite na svom mestu, Lav će vas podstaći da se opustite i budete spontaniji sa svojim budućim planovima. Njegova energija će vas navesti da iskoristite svoju kreativnu stranu izvlačeći iz vas bezbrižnije i znatiželjnije biće.

„Vaši visoki standardi za vas i druge su vredni divljenja, ali ovo [lunarna promena] želi da uživate u slatkoći života», kaže Bovles. Uzmite ovaj mladi Mesec kao poziv za stvaranje izvan granica koje ste sebi postavili.

Vaga

Naći ćete svoju potrebu za povezivanjem pod punim gasom tokom ovog lunarnog perioda, Vage. Na vas utiče Lavova energija koja voli zabavu, a ovaj tranzit vam služi kao lekcija o kompromisu, kaže Bovles. „Ponekad odustajete od onoga što želite da biste usrećili druge“, kaže ona.

Tokom mladog Meseca vežbajte kako da održite harmoniju, a da pritom zadovoljite i svoje potrebe. Ispitajte one sa kojima ste okruženi i pitajte da li vaše ambicije shvataju ozbiljno kao i vi. Ako je odgovor negativan, pronađite nove ljude.

Škorpija

Pripremite se za ovaj srećni mladi mesec u Lavu koji će vam uneti obilje u život, Škorpije. Sa „portalom lavovskih vrata“ koji aktivira sreću i prosperitet, doći ćete do novih mogućnosti za donošenje zdravih finansijskih odluka, pa čak i potpisivanje novih ugovora.

„Razumete vrednost malih koraka koji donose velike rezultate, i sada možete jasnije videti put do finansijske sigurnosti“, kaže Bovles. „Pre nego što se potpišete nad isprekidanom linijom, pregledajte sva sitna slova. Imajte malo vere da će se sadnja koju danas planirate dugoročno isplatiti. ”

Strelac

Osećate se hrabro kao i uvek, Strelče, a ova lunarna promena donosi obilje i sreću onima koji se usuđuju da sanjaju veliko i rizikuju. Prirodno želite da proširite svoje horizonte i uronite u više projekata i iskustava istovremeno. „Sa ovim Lavovim mladim Mesecom, veliko pitanje je “Šta je sledeći korak?”

“Vatrena energija ovog tranzita deluje inspirativno i pomalo prejako sa toliko opcija”, kaže Bovles. Naravno, vi ste majstor svih zanata, ali pokušajte da se ne preopteretite radeći više nego što možete.

Jarac

Uskoro ćete ući u dobitak tokom ovog mladog Meseca, i to ne samo finansijski. Govorimo o velikim dodacima vašem samopouzdanju. „Donosite toliko toga na sto i vreme je da dobijete priznanje koje zaslužujete u poslu, odnosima i partnerstvu“, kaže Bovles.

“Ali ovo uvažavanje počinje uvažavanjem sebe.” Ako ste ulagali u posao ali i u sebe, videćete kako vaši napori blistaju u tome koliko ste postali samouvereni. To vredi slaviti!

Vodolija

Vaša hrabra autentičnost se puni tokom ovog lunarnog perioda, Vodolije. Možete računati na vibracije vašeg sestrinskog znaka, Lava, da poboljšate vašu sposobnost povezivanja sa drugima na duhovnom nivou, iako ste super selektivni u vezi sa tim vezama. Dobar je trenutak da pažljivo razmislite koga ste pustili u svoj društveni krug, a Lavov uticaj će zahtevati da se vodite srcem.

„Iako to možda ne izražavate drugima, želite ljubav i partnerstvo na dubokom, duševnom nivou“, kaže Bovles. “Govorite od srca i budite transparentni u svojim osećanjima.”

Ribe

Pripremite se za intenzivno ubeđivanje Lava tokom mladog meseca, Ribe. Od vas se traži da se oslobodite svoje sramežljivosti dok vas Lav tera da uživate u njegovoj glasnoj i ponosnoj slavi, dodajući fokus na vaše kreativne napore. „Vi ste kreativni genije i imate toliko toga da podelite sa svetom. Sada je trenutak da izložite svoje nove ponude i ideje “, kaže Bovles.

„Portal lavovih vrata“ je magično vreme – a vi se bavite mističnim svetom. Iskoristite ovu posebnu lunaciju kako biste se uskladili sa svojom prirodnom kreativnošću. Postavite sebe na prvo i pravo mesto!

Autor:

#Horoskop

#Mesec