AKTUELNO

Korisnica Tvitera koja se potpisuje kao Hadia podelila je neobično i otrežnjujuće iskustvo koje je doživela u kafiću na sastanku sa momkom.

Hadia je dogovorila kafu sa muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacija za "muvanje". Pričali su, podelili životna iskustva, otkrili nešto o sebi, a onda se izvinio i otišao u tolalet. Dok ga je čekala, prišao joj je drugi muškarac i dodao joj je papirić na kojem je pisalo: "Previše loših znakova. Beži. Devojko, čuvaj se."

Hadia je objavila fotografiju uz komentar: "Bila sam juče na kafi sa likom. Kada je otišao u toalet, jedan gej lik koji je sedeo iza mene mi je dodao poruku".

Njeni pratioci su joj pisali da mora da je bilo mnogo loše kad je neko drugi priskočio u pomoć.

- Ne mogu ni da zamislim koliko su ti znakovi bili loši kad su bili jasno vidljivi i potpunom strancu koji je zatim odlučio da napiše poruku upozorenja - zapitao se jedan tviteraš.

"Ne želim da zvučim dramatično, ali ovo ti je možda doslovno spasilo život", dodala je druga tviterašica. "Ne brinite, uočila sam probleme i pre poruke, ali ostala sam jer se nisam osećala ugroženo i jer sam ušla u debatu s njim. Neće biti drugog sastanka", dodala je u odgovorima na Tviteru.

#dejt