AKTUELNO

Žena koja je želela da ostane anonimna poslala je pismo psihoterapeutkinji i otkrila kakvo je poniženje doživela od supruga.

- Draga Deidre, imam 55 godina i u drugom sam braku. Udala sam se pre osam godina za 58-godišnjaka i sve ove godine me je varao i lagao, ali izdaja koju sam nedavno doživela potpuno me je slomila - počela je svoju ispovest anonimna žena.

Bili su na odmoru u Španijii, sedili su na večeri, a on je u jednom trenutku rekao da ga boli stomak i da ide da u hotel kako bi legao.

- Otišao je i rekao da ja ne treba da žurim. Osećala sam se kao idiot tako ostavljena u restoranu, ali odlučila sam da sebi priuštim laganu šetnju do hotela jer je bilo predivno veče. Stigla sam, a on je ležao i čitao knjigu.

Sabrala je dva i dva, kako kaže, sutradan kada je prostitutka pozvala i rekla da mu je ostala kartica kod nje. Pokušao je da negira da je bio sa njom noć pre, ali nije mu uspelo.

- Malo nakon što smo se vratili kući dobio je osip na intimnim delovima, verovatno jer nije koristio zaštitu. Među nama više nema ničega, razgovaramo samo kad treba da se dogovorimo što ćemo da jedemo. Ne mogu više ovo da izdržim...

Psihoterapeutkinja kojoj je poslala pismo, Deidre Sanders, rekla joj je da treba da misli na sebe.

- Dala si mu bezbroj šansi, a on se i dalje ponaša neodgovorno i radi takve stvari. Teško je vratiti poverenje kada se jednom sruši. Reci mu da ti je potrebna promena i možete da odete na bračno savetovanje.

#Prevara

#Prostitucija