AKTUELNO

MUZIČKO VEČE UZ STIHOVE JESENJINA, SIMONOVA, BODLERA, MILANA RAKIĆA I NOTE KOJE PRATE BOSILJČIČEVE INTERPRETACIJE POEZIJE VRHUNSKIH UMETNIKA.

Posle uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank Dvorani, umetničko veče pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra u 20h u Kombank Dvorani. Poznati glumac će u Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpertirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima parira snazi "poetske ostavštine" svetski priznatih umetnika.

Foto: Kombank Dvorana

Umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.

Foto: Kombank Dvorana

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika I na turnejama Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Foto: Kombank Dvorana

Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske,filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.

Foto: Kombank Dvorana

KARTE ZA "NAŠE VEČE" SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A, a portal Pink.rs deli 3x2 karte čitaocima koji se prvi jave sa podacima (ime, prezime i broj telefona) na e-mejl adresu informativaportal@gmail.com.

#Ivan Bosiljčić

#Kombank dvorana

#Naše veče