AKTUELNO

Nije tajna da kraljica Elizabeta II poseduje luksuzna imanja, umetnička dela, parkove i jednu od najvrednijih kolekcija nakita na svetu. Sa bogatstvom koje je Sunday Times procenio na 365 miliona funti, kraljica je bila na prvom mestu liste najbogatijih žena u Britaniji.

Britanski mediji upravo su izvestili da je Elizabeta II ... svrgnuta sa prestola! Kraljica više nije najbogatija u Britaniji. Titulu sada drži Kirsti Bertarelli, koja je dobila 350 miliona funti po osnovu razvoda i 52 miliona funti rezidencije na Ženevskom jezeru .

Foto: Tanjug AP/Ben Stansall

Vest o "svrgavanju" kraljice Elizabete II izazvala je veliko iznenađenje. Pogotovo što su mediji otkrili i tajni razvod Kirsti i Ernesta Bertarelle, koji su 21 godinu važili za srećan bračni par. Par je podigao troje dece, nije davao nikakve teme medijima za tračeve i bilu su uključeni u dobrotvorne svrhe. Informaciju o razvodu potvrdio je portparol Kirsti i Ernest Bertarella u intervjuu novinaru "The Daili Mail".

Odluka o razvodu bila je zajednička, a rastanak je prošao mirno.

Mediji su podsetili da Kirsti Bertarelli , koja je 1988. godine osvojila krunu Miss Britanije i bila uspešna pevačica, takođe poseduje kuću za odmor u Gstaadu, vrednu 8 miliona funti, i vilu u centru Londona.