AKTUELNO

Svi volimo da pronađemo novac na ulici, ali da li ste znali da to ima i posebno značenje?

Verovatno ste već imali priliku da pronađete novac na ulici i zapitate se šta to zapravo znači u tom trenutku.

Od toga zavisi i broj koji se nalazi na novčiću, a neki ukazuju na to da treba da ostanete pozitivni, neki da usporite i slično.

Portal themindsjournal.com donosi detaljno objašnjenje.

Ako nađete:

Novac s brojem 1

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, dostignuća, napredak i uspeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da dolazi vaše vreme.

Novac s brojem 2

Ovaj broj ima poruku vezanu za nezavisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da morate da naučite da se prilagodite, da morate znati važnost odnosa s drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice: ne možete uvek u svemu biti sami, ponekad je potrebno sarađivati s drugima. Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja: trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Foto: Pixabay.com

Novac s brojem 5

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vreme je za rast, širenje, promene i pustolovine. Kovanica od pet dinara, novčanica od 50 i 500 dinara poručuju vam da morate da iskoristite svoje talente, a ne da ih potraćite.

Novac s brojem 10

Broj 10 želi da vam poruči da verujete svojoj intuiciji i uradite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena.

#Novac