AKTUELNO

Kada su pregledali snimak, svi su se zaprepastili.

Šon Rejnolds i Rebeka Palmer su snimali u Gradskom muzeju Lids u grobnici drevnog sveštenika Nesjamuna, kada su usnimili "senku" kako se šeta po sobi.

Kako se pojavio navodni duh, koji je mrtav 3.000 godina, elektronska oprema u sobi je počela glasno da pišti.

Rejnolds je rekao: "Sva oprema je poludela, a to se događa samo ako nešto pokrene alarme. Džejn, naša snimateljka je videla senku. Mi u početku nismo verovali", rekao je.

Pročitajte još: NAUČNICI UPOZORAVAJU: Ogromna SUNČEVA BAKLJA se kreće ka Zemlji, njena moć je RAZORNA, a EVO KADA ĆE UDARITI

- Kada smo počeli da montiramo video, molili smo se da će se to što je videla svojim očima, videti i na snimku. Vrh senke je bio u obliku šiljate kapuljače, i hodala je pravo ka grobu sa desne strane. To je grobnica sveštenika koji se zove Nesjamun. Definitivno mislim da bi to mogao biti njegov duh - rekao je Rejnolds.

On je dodao da je prema njegovim saznanjima prijavljeno dosta aktivnosti da je Nesjamun viđen u muzeju.

Koliko god da verujem u paranormalno, volim da budem skeptičan, tako da prva stvar koju radim kada mi nešto snimimo je da pokušam to da odbacim. Da bi neko od nas stvorio tu senku, moralo bi biti svetlosti iza nas, ali nije bilo", rekao je i dodao da kada je nešto zapravo tu, možete to definitivno da osetite.

#duhovi

#muzej

#snimak

'