AKTUELNO

Žene se često tokom putovanja mogu osetiti nesigurno , a jedan nepoznati muškarac odlučio je uradi sve što je njegovoj moći da se jedna devojka oseća sigurno.

Ne bi trebalo biti tako, ali tužna je činjenica da putovanje u javnosti može biti nesigurno za žene, osobito kasno u noć. Ipak, putovanje vlakom jedne devojke oduševilo je društvene mreže zbog postupka nepoznatog muškarca.

Sabrina objavila je što se dogodilo na svom Tviter profilu, gde je priznala da je u početku mislila da je čovek čudak, ali to je bilo pre nego što je otkrila što je učinio za nju.

"Sinoć, tokom četverosatnog putovanja u London, zaspala sam i to čvrsto. Sedila sam za stolom sama, a torba i telefon su mi stajali na stolu. AirPods u ušima s uključenom muzikom. Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primetila sam da je uz grupu vrlo pijanih vrlo momaka na drugoj strani vlaka bio jedan muškarac", započela je u objavi koju prenosi Mirror.

I taj muškarac odlučio je da sedne nasuprot nje za stol. Isprva su joj kroz glavu prošle razne negativne misli, kao što on želi od nje i jesu li joj sve stvari na broju. Međutim, kako je silazila sa voza, nepoznati muškarac odlučio joj je otkriti istinu o svojim namjerama.

"Potapšao me je po ramenu i rekao: 'Nisam hteo da te uplašim, samo nisam želeo da spavaš bez nadzora.' Celo vreme je sedeo preko puta mene kako bi se uverio da mogu sigurno da spavam", objasnila je.

Njena objava postala viralna, a mnogi su ostali oduševljeni postupkom ovog muškarca.

"Dirljiva priča. On je muškarac kojeg svi želimo u blizini u ovakvim trenucima. Svi muškarci bi trebalo da budu poput njega", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ma ko on bio".

#Voz

#Žena