AKTUELNO

Prvi pun Mesec u ovoj, 2022. godini, biće 17. i 18. januara.

Zove se još i Vučji pun Mesec, a reč je o punom Mesecu u znaku Raka – evo šta će on, prema astrologiji, doneti svakom horoskopskom znaku.

Ovan

Pun Mesec u Raku navešće vas da više cenite sve dobro što imate imate u životu. Ukoliko ste na nešto traćili vreme ili ga provodili na neki nezdrav način, sada je vreme da se pogledate u ogledalo i suočite sa realnošću.

Bik

Bili ste previše zauzeti obavezama, svojom ljubavnom vezom, svakodnevnom rutinom, da ste potpuno skrajnuli neke stvari koje vas zaista usrećuju.

Ovaj Vučiji pun Mesec će vam pomoći da se malo oslobodite rutine, razbudiće vam maštu i želećete u svemu da uživate sa partnerom, u stvarima koje vas čine veoma srećnim.

Blizanci

Blizanci, vama će ovaj pun Mesec doneti neke sjajne novosti koje se tiču finansija. Očekuje vas neki veći dobitak posle kojeg ćete konačno moći malo da se opustite, da se osećate finansijski bezbedno i smireno.

Rak

S obzirom na to da je ovaj pun Mesec u vašem znaku, moći ćete da se koncentrišete samo na sebe, a kada malo zagrebete ispod površine, shvatićete i da treba da poradite na sebi.

Čini se kao da ste u poslednje vreme malo zapostavili sebe jer ste brinuli o svima ostalima, ali sada je vreme da se to promeni. Vama sada treba ta pažnja, zato poradite na sebi.

Lav

Vučiji pun Mesec će vama doneti smirenost. Vi inače volite da se hvalite i razmećete, uglavnom vas svi vole, ali je zamorno živeti tako da se uvek trudite da ispunite tuđa očekivanja. Sada je vreme da se fokusirate na neke manje stvari, one koje su zapravo zaista važne.

Devica

Ako će se iko osećati ekstremno romantično tokom Vučijeg meseca, onda ste to vi. Sve će u ovom, doduše kratkom, periodu kod vas biti tajnovito. Moguće je da već neko vreme u tajnosti maštate o nekome ili biste možda želeli da sa nekom osobom podignete stvari na viši nivo... Kakva god da je situacija, zvezde su vam naklonjene i bićete srećni.

Vaga

Sada shvatate da neke stvari koje ste uradili u prošlosti nisu bile najpametnija odluka. Nema više laži, ni igranja igrica, sve postaje jasnije kada je pun Mesec u Raku, shvatate da vam treba više od neke "predstave".

Ovaj lunarni tranzit će vas prilično "udariti u glavu" i naterati vas da preispitate mnoge stvari, ali dobra stvar je da ste spremni na promene.

Škorpija

Vreme je da ozbiljno porazmislite o sebi, o tome ko ste i šta želite u životu. Nećete danas morati da donesete nikakve teške odluke, ali ćete osećati potrebu da napravite neki izbor.

Takođe, moguće je da razmišljate o nečemu što vas veoma zanima – možda je to vaš hobi ili neki sporedni posao kojim se bavite – u kontekstu toga da li treba više da se posvetite tome. Ne brzajte, dobro razmislite o svemu.

Strelac

Vučiji Mesec će vas navesti da izađete iz zone komfora, a kada se jednom nađete u takvoj situaciji i osetite slobodu i uzbuđenost, mnoge stvari će se promeniti. Ovaj lunarni tranzit će vas razbuditi, probudiće u vama inspiraciju koja vam je nedostajala.

Jarac

Pun Mesec u Raku nateraće vas da preispitate mnoge stvari u svom životu, a to nije nužno loša stvar. Već neko vreme želite promenu, niste zadovoljni nekim stvarima u životu, posebno kada je reč o ljubavi. Oni koji su nezadovoljni odnosom sa partnerom sada bi mogli da prekinu takvu vezu jer će shvatiti da i nije toliko strašno biti sam.

Vodolija

U poslednje vreme ste na "ivici pucanja", a Vučiji pun Mesec će vam pružiti zaslužen odmor. Potrebno vam je da se malo povučete od ljudi, a sada ćete imati priliku za to, da na miru razmislite o svemu o čemu želite.

Ribe

Pun Mesec u Raku pokazaće vam ko su vam zaista pravi prijatelji, a koga treba da izbegavate. Vaša potreba da imate bliske prijatelje možda vas je navela da trpite mnoge stvari koje ne bi trebalo, ali sada ćete "raskrstiti" sa svima koji ne zaslužuju vašu pažnju i vreme. Dobro je vreme da postavite prioritete, a kada je reč o prijateljstvima, imajte na umu da je kvalitet mnogo važniji od kvantiteta.

Autor:

#Horoskop

#Mesec