AKTUELNO

Numerolozi veruju da datumi u kojima se brojevi ponavljaju, koji se još nazivaju i “datumima ogledala” nose sa sobom posebnu pozitivnu energiju.

Današnji datum, 2.2.2022. jedan je od tih, a niz od pet dvojki, prema numerolozima, može da učini pravo čudo za vas, ako na pravi način iskoristite energiju dana.

Prema upućenima, energija broja 2 utiče na nezavisnost i pozitivno raspoloženje, što je ključno kada je u pitanju donošenje odluka.

Oni naglašavaju i to da je današnji dan posebno pogodan za započete poslovne poduhvate, ali i za ostvarivanje prethodno osmišljenih planova.

Važne odluke koje danas donesete, mogu veoma pozitivno da utiču na vaš život i da vam donesu mir, obilje ili nešto drugo, za čim već neko vreme čeznete.

Foto: Pixabay.com

Ključno je da slušate šta vam govori srce i da ne prenagljujete sa zaključcima, ako vam se situacija čini dvosmislenom.

Takođe, 2. februar je dan povoljan za komunikaciju, pa ako uprete dovoljno snage i postupite pametno, možete da rešite neke davno nastale konflikte i probleme sa drugim ljudima.

Kako bi vam se ono za čim dugo žudite ispunilo, potrebno je da odradite jedan jednostavan ritual. Kada sa satu vidite 22:22 časova, zamislite želju. Uzmite list papira i olovku, pa napišite svoju želju 22 puta. Taj list presavijte, stavite u kovertu i sakrijte negde u kući.

Potrebno je da istinski verujete da će se želja ostvariti i da ne pokazujete nikakvu sumnju u to.

Ovaj dan je pogodan i za crtanje mape želja, tvrde numerolozi. Napišite na veliki list papira svojiu želju, a onda okolo zalepite sličice i isečke iz novina, ili nacrtajte neku od stvari koje imaju veze sa vašom željom.