AKTUELNO

Drugarica Marijane Zonjić iskreno pred RED TV kamerama.

Prvi dan u novoj radnoj nedelji počeo nam je dinamično i zabavno. Dakle, ovaj ponedeljak ispunio je očekivanja, kada je naš omiljeni najnekonvencionalniji jutarnji program u pitanju - emisija "Ne gledam ti ja to" na RED TVu.

Jelena Pešić se oporavlja od svadbe, Filip Đukić je otišao na tattoo konvenciju u Beč, a danas u studiju bili su voditelji Milica Kemez, Bora Santana i Sofi - a čak je i Stefan Savin odlučio da im se malo pridruži, pre nego što je otišao na teren, da vlada ulicama Beograda.

Ova ekipica u emisiji "Ne gledam ti ja to" u studiju RED TVa ugostila je Maju Tačinu - drugaricu aktuelne Zadrugarke Marijane Zonjić i Irinu 2 Hot - pevačicu.

Maja Tačina tvrdi da Marijana Zonjić ne zna da igra igru, da je divna osoba, da prosto nije takav tip da juri kadar, a za Osmakčića kaže da je dobar frajer. Marijani jedino zamera što ne kuva, ali čisti kuću - iako mnoge devojke to niti rade, niti primećuju njeno zalaganje. Miljana joj je totalni hit, kao i neverovatni trougao između Zole, Bebice i Miljane.

"Divna ljubavna priča!" - našalila se Maja.

Misli da bi Miljana bila sa Zolom iste sekunde, ali on ima traume, te se taj scenario ne može tek tako lako odigrati. Jako joj smetaju predrasude koje javnost ima prema Zadrugarkama i činjenica da su Zadrugarke po šablonu osušđivane, baš kao i medicinske sestre. Veruje da je Marijana izabrala "Zadrugu" umesto ljubavi, jer je to dugovala i sebi i tom projektu - da se vrati, objasni i ispravi svoju grešku.

Foto: RED Tv

Druga gošća u emisiji "Ne gledam ti ja to" bila je Irina 2 Hot. Pevačica koja je proslavila čuvenom duetskom pemom sa Gruom "Pravi broj" koja i dan danas važi za hit uz koji je provod zagarantovan, pohvalila se kako se krčka remiks te pesme. Priznala je kako joj fali Maja Marinković u "Zadruzi" i da joj je ona užasno interesantna.

"Maja je skroz luda unutra, ali napolju je skroz normalna!" - rekla je Irina.

Irina je ekipi jutarnjeg prijavila da je u subotu naletela na Filipa Đukića u izlasku i da je bilo mnogo zgodnih devojaka oko njega, ali joj nije delovao kao da je u problemu zbog toga. Anabela i Luna su joj bile favoriti, jer se znaju skoro ceo život. Irina je priznala da je u nekim momentima poželela da uđe u "Zadrugu", da Lunu povuče za uvce i izvede je napolje. Misli da Dejanu nikako nije trebala veza sa Aleks, devojkom koja je kao Dalila, ako ne i gora od nje i da se Aleks pravi fina, a svi znamo kakva je bila u predhodnim vezama i da je istina što se nje tiče - kompletno drugačija od onoga što nama i Dejanu plasira.

Autor: SP

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Stefan Savin