AKTUELNO

Nekadašnji stanovnici velelepne vile u Šimanovcima iskreno o tekućim dešavanjima.

Ovog sunčanog i reklo bi se pravog prolećnog utorka u studiju RED TVa, u najluđoj jutarnjoj emisiji "Ne gledam ti ja to" koju (ni)ste mogli da zamislite - Milica Kemez, Bora Santana i Stefan Milošević - Panda ugostili su Branislava Kosanovića i Željka Lečića - iz ekipe No Vegan koja se bavi proizvodnjom mesnih prerađevina, Rialdu Karahasanović - pevačicu i nekadašnju učesnicu "Zadruge" i Sava Perovića - takođe pevača i takođe nekadašnjeg učesnika "Zadruge".

Nekadašnja atraktivna Zadrugarka potvrdila je natpise u novinama da se pomirila sa bivšim momkom. U pitanju je njena stara ljubav - jedina prava ljubav. Rialda je objasnila da je ostala u dobrim odnosima sa njegovom majkom i sestrom, te su tako obnovili kontakt i shvatili da su svi odnosi koji su im se desili u međuvremenu bili samo test. Ali da je njihova ljubav jača od svega. Pevačica nije mogla, a da ne da komentar na situaciju iliti zadrugarski usud Sandre Rešić. Žao joj je što je ove godine doživela sa Dejanom isti fijasko, kao što je i prošle godine sa Ša. Rialda se pohvalila da je pokrenula novi biznis - počela je da se bavi proizvodnjom i prodajom čajeva, čim je izašla iz "Zadruge". Napravila je biznis plan, korona je navela da pored pevanja razmišlja o još jednom izvoru prihoda. Bila je iskrena i konstatovala da su joj svi učesnici "Zadruge 5" katastrofa i da ne može da zamisli ko bi mogao da bude pobednik. Ipak, "Zadruga" joj je interesantnija otkako je Mina ušla u velelepno imanje.

Foto: RED Tv

Savo Perović gledaocima RED TVa obelodanio je da je obradio osam pesama, tj snimio kavere, hitove 2000ih. Svetlost dana ugledaće od 15. aprila - po tri pesme izbacivaće na sedam dana. Savo priznaje da je uvek bio okrenut kreativnosti, i da je čak svojevremeno davao je Bori ideje za radio Amneziju. Iz ove sezone ne bi izdvojio nikoga, sem ljudi koje već poznaje. Uopšte mu se ne sviđa nova ekipa, sve što se dešava deluje mu izveštačeno i smatra da fali doza iskrenosti, koja je nekada postojala u rijalitiju. Dejana mu isto vreme i jeste i nije žao. Drago mu je što je nastavio dalje, ali smatra da to sa Aleks nije prava ljubav ni sa njegove ni sa njene strane. Naglasio je da je ovo Aleks treće učešće u "Zadruzi" i da se ona tek sad istakla, te da verovatno koristi trenutnu poziciju zarad boljeg plasmana.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Savo Perović

#Stefan Milošević Panda

#rijalda