AKTUELNO

Voditelji RED TVa ukrali su šou!

Verujemo da vam nije palo na pamet da će ova RED TV sreda proći mirno i neopaženo, ali svakako niko od nas nije očekivao da će voditelji emisije "Ne gledam ti ja to" ukrasti šou svojim gostima i baciti ih potpuno u drugi plan.

Milica Kemez, Bora Santana, Stefan Savin i Stefan Milošević Panda bili su ovog jutra u studiju emisije "Ne gledam ti ja to" na RED TVu, a ugostili su Đorđa Nikolića, poznatijeg kao Đoleta Kralja - doskorašnjeg zadrugara i pevačicu Tanju Živković, uz pratnju Miloša Božića na gitari. Ali...prvo je Panda bacio rovac Bori kada mu je na vajber poslao fotografiju na kojoj se Milica Kemez ljubi, nećete verovati...sa Savinom!!

Foto: Printscreen /RED TV

Milica i Savin nisu bili previše glasni oko ove priče, te će vreme pokazati da li je po sredi ozbiljnija priča, gluma, i da li su baš to oni na fotografiji. Ali se jesu zagonetno smeškali.

Da li je ova fotka bila samo povod da se rasprše varnice, nikada nećemo sa sigurnošću znati, ali ono što znamo zasigurno je da se peckanje između Bore Santane i Milice Kemez na reklamama pretvorilo u tenzičan razgovor u lajvu koji je oduvao sve i obeležio današnju emisiju. Krenulo je sve od polemike da li muškarci ili žene trebaju više da zarađuju. Milica tvrdi da današnji muškarci nisu više džentlmeni, kao što su nekada bili, da bi eskaliralo dotle da je Bori besno rekla da je sa njim živela kao u cigan mali - da nije imao zavesu, jastuke, ćebiće dok ona to sve nije kupila.

"Bilo ti je bitno da praviš orgije, a ne da kupiš šporet da mogu da skuvam kafu! Meni nije bilo bitno materijalno, a ti navlačiš hejt na mene. Ide tužba... Dosta mi je tvog ponižavanja, tebi je baba ostavila stan, pa se kitiš tuđim perjem. Ja sam slobodna četiri meseca, mogu da radim šta hoću. A ti si sa Danijelom Višićem pravio orgije, i zadovoljavao se u lajvu sa muškarcem!" - besnela je Milica.

Foto: Red TV

Bora je na tabletu pokazao kako mu stan izgleda, ali tu je dobio povratnu.

"Sve ću da objavim s kojim ribama ste se bambusali i prestani da mi pretiš. Dizajnirala sam ti stan, a ti se kitiš tuđim perjem. Sve sam ti donosila i spremala slavu, nisi imao ništa. A nije mi bilo bitno, sa tobom bih živela i na ulici! Jesi li srećan što si napravio ovo!? Jako mi je žao što si me varao sa ribama na rođendanima..." - nastavila je Milica.

Bora je besno rekao da je procvetao nakon završetka njihove veze, da to što nisu zajedno slavi ceo Železnik, cela njegova familija. Milica mu je uzvratila da njegova familija nju i dalje voli, a on je njoj odgovorio da njena familija njega voli, pogotovo njena sestra (gde je aludirao na tračeve o njemu i Mireli, ne bi li Milicu dodatno isprovocirao).

Ipak, ne lezi vraže...haos u studiju je utihnuo i šta se odjednom dešava - Bora za Milicu pravi posebni posni ručak (iako je nabeđivao predhodno da laže da posti i da je neistina da u toku posta nema ništa ni sa kim) i nastavili su da vode emisiju kao da se apsolutno ništa nije desilo. Baš kao u Džejevoj pesmi " Od ljubavi do mržnje" koju je pevala gošća Tanja Živković.

Moguće da je da su naši voditelji nesvesno pod utiskom Oskara i haosom koji je obeležio tu čuvenu manifestaciju, koja je do ove dodele bila poznata po dobrim filmovima, ali ne i toliko po skandalima. Bilo kako bilo, ostajemo uz RED TV i bukvalno najneverovatniji jutarnji program i pratimo razvoj situacije.

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#milica i bora