AKTUELNO

Pop diva govorila je o novom projektu, ali se dotakla i odnosa sa Reljom Popovićem koji godinama intrigira javnost.

Emisija "Whatzuuuuup" uvek se trudi da bude na pravom mestu u pravo vreme, a ovog puta RED TV kamere izveštavale su sa događaja na kom su briljirale i majka i ćerka. Ekipa "Whatzuuuuup-a" posetila je promociju Nikolije Jovanović povodom njene najnovije pesme "Gle gle", ali i lokaciju gde je pevala njena mama - čuvena Vesna Zmijanac. Helena Košutić se potrudila da gledaocima kraj velikih ekrane prenese utiske sa ovih događaja na pravi način.

Nikolija Jovanović pre nekoliko dana izbacila je novu numeru pod nazivom "Gle gle" i oduševima domaću muzičku javnost. Koliko je pesma momentalno zaživela govori u prilog činjenica da se već sada visoko kotira na domaćem trendingu. Ekipa emisije "Whatzuuuuup-a" posetila je promociju pesme "Gle gle", a Nikolija je bila rada da govori za RED TV kamere.

Pop diva je veoma zadovoljna kako je publika reagovala na njenu novu pesmu, a posebno joj je drago što numere koje se nalaze u vrhu trendinga su dueti, a "Gle gle" ona izvodi solo. Nikolija generalno voli duete, a obzirom da je imala duete na koje je je preponosna - "Milion dolara", "Meduza" i naravno, po njenim rečima pesmu decenije "Alkohola litar" apsolutno pažljivo bira neku sledeću saradnju, ali joj se i raduje. Nikolija veruje da inspiriše ljude sa kojima radi, da je sjajan saradnik i da iako ne potpisuje svoje pesme, ljudi koji su za to zaduženi crpe inspiraciju iz nje.

Nikolija i Relja ne vole da pričaju o svojim naslednicama - ljubomorno ih čuvaju i štite, ali je Nikolija je podelila sa ekipom "Whatzuuuuup-a" da im je sa novim članom porodice sjajno i svakako još lepše. Relja Popović, Nikolijin partner, kao član žirija jednog muzičkog takmičenja kada je kandidatkinja izabrala Nikolijinu pesmu, rekao je kako voli tu pesmu i da voli tu ženu. Njena reakcija na njegovo javno izjavljivanje ljubavi je da se istopila. Da i dan danas tako reaguje na Reljine romantične poteze i nakon toliko godina.

Foto: Printscreen YouTube/Whatzuuuuup

RED TV kamere su zabeležile da ni Nikolijina mama, folk zvezda Vesna Zmijanac ne miruje. U srcu Beograda je zapevala za sve ljubitelje boemskih večeri. Profesionalac kakav jeste, Vesna je strpljivo odgovarala na pitanja novinarke emisije "Whatzuuuuup". Šta je govorila o svojim pesmama, ulozi bake i ljubavi - ako već niste, pogledajte na Youtube kanalu RED TVa.

Za navažnija gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma, nova gotivna mesta u gradu i razgovore sa regionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova vode Lana Antić, Helena Košutić i Ilija Božinović na RED TVu. 

Autor: S.P.

#Helena Košutić

#Nikolija Jovanović

#Red Tv

#Vesna Zmijanac

#Whatzuuuuup

#Whatzuuuuup emisija